12. august 2020
Næstved Boldklub sagde farvel til Fernando De Argilas (med hænderne i vejret) efter efterårssæsonen, og nu har sydsjællænderne valgt tyske Maximilian Dentz som ny cheftræner. Foto: Anders Ole Olsen
Næstved Boldklub sagde farvel til Fernando De Argilas (med hænderne i vejret) efter efterårssæsonen, og nu har sydsjællænderne valgt tyske Maximilian Dentz som ny cheftræner. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tysker skal træne Næstved Boldklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tysker skal træne Næstved Boldklub
Sport Sjællandske - 24. december 2019 kl. 12:19
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver den tyske træner Maximilian Dentz, der skal forsøge at løfte Næstved Boldklub op over nedrykningsstregen i 1. division, når turneringen genoptages i det nye år.

På selve juleaftensdag offentliggjorde »de grønne« navnet på afløseren for Fernando De Argilas, der stoppede i klubben, da spillerne gik på juleferie.

Maximilian Dentz er 30 år, og har senest været træner for Germania Halberstadt i den tyske Regionalliga.

På Facebook præsenterer sydsjællænderne Maximilian Dentz som »En ung, ambitiøs og hårdtarbejdende træner som allerede er blevet udråbt, som et stort trænertalent i Tyskland«.

Efter to år som assistent i Germania Halberstadt overtog Dentz trænerrollen i sommeren 2018, og det blev til 14 sejre, 13 nederlag og 10 uafgjorte kampe, inden han forlod klubben for seks måneder siden.

6. januar skal han så træne sin nye trup for første gang, når Næstved-spillerne møder ind til den første træning i 2020.

Den kommer formentlig til at foregå på engelsk. Det var i hvert fald et af Næstved-direktør Peter Nielsens store ønsker til en ny træner, da klubben indledte jagten i slutningen af november.

- Det er vigtigt, at vores kommende cheftræner er god til engelsk, så han kan kommunikere med truppen. Han behøver ikke at kunne snakke spansk eller portugisisk, fordi de brasilianske spillere bliver gradvist bedre til engelsk, sagde Peter Nielsen, der samtidig understregede, at en ny træner skal have baggrundskendskab til dansk fodbold og 1. division.

- Det er vigtigt, at vi får en træner ind, som kender til rækken. Det er ret afgørende på den korte bane, og på den lange bane skal det gerne være en træner, der kan se sig selv eksekvere den fodboldfilosofi, som klubben gerne vil have implementeret, lød det fra direktøren dengang.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?