21. februar 2020
Rafaelson var stærk og scorede to gange mod Vejle. Det var bare ikke nok til point, da vejlenserne nettede tre gange. Her er brasilianeren i aktion mod Viborg i forrige hjemmekamp. Foto: Jens Wollesen
Rafaelson var stærk og scorede to gange mod Vejle. Det var bare ikke nok til point, da vejlenserne nettede tre gange. Her er brasilianeren i aktion mod Viborg i forrige hjemmekamp. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store angriberdag i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store angriberdag i Næstved
Opdateret 29. september 2019 kl. 16:40
Sport Sjællandske - 29. september 2019 kl. 15:38
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var angribernes dag i søndagens 1. divisionskamp mellem Næstved og Vejle.

Hjemmeholdets brasilianer Rafaelson og gæsternes islænding Kjartan Finnbogason var i hopla og især Vejle-angriberen havde en god dag med et hattrick og så endte det underholdende opgør 3-2 til gæsterne.

Der var chancer til meget mere og med vejlensernes overtag i det meste af 2. halvleg, kan de vel sagtens også være glade for alle tre point. Reelt kunne det dog nemt være blevet til Næstved-sejr, for ved 2-2 med et lille kvarter igen hamrede Kristoffer Munksgaard bolden på overliggeren.

Næstved havde også deres gode muligheder i specielt 1. halvleg, hvor Rafaelson strålede og lukkede munden på alle hans kritikere med to scoringer, det ene flottere end det andet.

Vejle fik dog bestemt den bedste start, da Finnbogason allerede i femte minut stod - måske i offsideposition - klar ved bagerste stolpe og sendte et fladt indlæg fra Lucas Jensen i mål.

Rafaelson fik udlignet efter en lille halv time på et kraftfuldt hovedstød, men bare et minut senere scorede Finnbogason igen, da Næstved-forsvaret ikke var stærkt nok. Også her ville værterne dog gerne have haft et frispark forinden.

Men der gik igen ikke mange minutter, før Rafaelson på ny var på pletten med en skarp, flad venstrebens-afslutning fra kanten af straffesparksfeltet - godt assisteret af Mark Kongstedt.

2-2 holdt til pausen, men efter de 15 minutters te-tid overtog gæsterne det meste. Især ukraineren Sergiy Gryn havde et par gode muligheder, som voldte Næstved-målmand Mikkel Bruhn problemer.

Havde Munksgaards flotte afslutning givet pote, var det måske blevet »de grønne«, der kunne juble, men Finnbogason fik istedet lov til at fuldende sit hattrick med syv minutter igen af den ordinære spilletid, da han udnyttede to forsvarsfejl i nærmest samme aktion. Og så kunne de knap 200 medrejsende Vejle-fans omvendt få lov at juble.