27. juli 2021
Marius Kryger Lindh brændte en chance i tillægstiden, men ellers spillede han en flot kamp. Foto: Thomas Olsen
Marius Kryger Lindh brændte en chance i tillægstiden, men ellers spillede han en flot kamp. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse tabte to point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse tabte to point
Opdateret 08. november 2020 kl. 20:05
Sport Sjællandske - 08. november 2020 kl. 14:57
Af Simon Ydesen

Efterårssolen viste sig fra sin bedste side, da Slagelse efter en skidt første halvleg hjemme mod Skovshoved spillede sig gevaldigt op efter pausen i en kamp, som endte 1-1.

Ved sidebyttet var man bagud med 0-1 efter Anders Junge havde bragt Skovshoved foran med 1-0 efter blot fem minutters spil.

Den tidlige scoring virkede som lidt af en mental stopklods for Slagelse-spillerne, der ikke for alvor kom op i tempo i første halvleg. Der var dog optræk til flere fine chancer, men omvendt kan SBI også takke Mike Mortensen for, at man ikke kom bagud 0-2, da Anders Junge i to omgange var tæt på at score, inden Mike Mortensen var redningsmand på stregen ved at heade bolden over eget mål.

I pausen foretog Ulrik Balling en udskiftning. Rasmus Tangvig blev skiftet ud med Patrick Andersen, og netop Andersen var stærkt spillende, da Slagelse præsterede den bedste halvleg siden sejren over FC Roskilde.

Skovshoved blev trykket ned i eget felt i store dele af anden halvleg. Derfor var det helt i tråd med spillets udvikling, da Mathias Bjaldby udlignede til 1-1 med lidt under 20 minutter tilbage af kampen.

I de resterende minutter præsterede Slagelse at spille sig til et hav af halve og helt store chancer. Den største mulighed for en matchvindende scoring fik Mathias Holm, da han tilkæmpede sig et straffespark, som han selv ville sparke. Det var en dårlig ide, for en ellers godt spillende Mathias Holm sparkede bolden forbi mål. Det skortede dog ikke på chancer for Slagelse. Marius Kryger Lindh, Patrick Andersen, Frederik Christensen og Mathias Bjaldby havde alle gode tilbud, men ind i nettet kom bolden ikke. Derfor var det tydeligt, at Slagelse-spillerne følte, at de havde tabt to point og ikke vundet et, da kampen blev fløjtet af.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?