24. februar 2020
Vikarierende cheftræner, Morten Rasmussen (stående), og hans kolleger og spillere på Slagelses bænk måtte frysende se til, at det vestsjællandske mandskab tabte 0-2 i Middelfart. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Vikarierende cheftræner, Morten Rasmussen (stående), og hans kolleger og spillere på Slagelses bænk måtte frysende se til, at det vestsjællandske mandskab tabte 0-2 i Middelfart. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse tabte premieren i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse tabte premieren i Middelfart
Opdateret 09. marts 2019 kl. 20:23
Sport Sjællandske - 09. marts 2019 kl. 17:28
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I et Herrens marts-vejr på en åben kunstbane i Middelfart lykkedes det ikke Slagelse B&Is 2. divisionshold i fodbold at få point ud af premieren.

Vestsjællænderne tabte 0-2 til puljens tophold, men de havde stor ære af kampen og kunne med lidt mere held og dygtighed have fået mere ud af anstrengelserne.

Cheftræner Ulrik Balling var fraværende af private årsager, så assistenterne Morten Rasmussen og Hans Stæhr samt andetholdstræner Michael Juul havde ansvaret, og de så deres mandskab blive trykket godt tilbage i 1. halvleg, hvor gæsterne ellers havde fordel af den kraftige medvind.

Men det blev snarere en ulempe, for de lange bolde frem af banen fløj enten ud over side- eller mållinjen.

Fynboerne var bedre til at administrere bolden i modvind og det fik de udbytte af efter 16 minutter, da Kim Elgaard brød igennem i Slagelses højre side og gjorde det til 1-0.

Efter pausen fik Slagelse modvind og forstod - ligesom modstanderne - at gøre det bedre med bolden. Gæsterne fik overtaget, men fik meget sjældent skabt farlige situationer ud af det.

Det gjorde hjemmeholdet til gengæld heller ikke, men det lykkedes kort før tid den indskiftede tidligere fuldtids-professionelle i blandt andet Esbjerg, Jesper Lange, at drage nytte af, at et udspark »stallede« i vinden, så han kunne få bolden med efter en duel og sparke den fladt ind bag Sebastian Sørensen i Slagelses mål til slutresultatet 2-0.