23. august 2019
Rasmus Grønne og holdkammeraterne knoklede løs og blev belønnet med et point i sæsonpremieren mod Vanløse. Foto: Simon Ydesen
Rasmus Grønne og holdkammeraterne knoklede løs og blev belønnet med et point i sæsonpremieren mod Vanløse. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse sled sig til premierepoint

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse sled sig til premierepoint
Sport Sjællandske - 04. august 2019 kl. 14:55
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse-træner Ulrik Balling er uofficiel dansk mester i at få meget ud af lidt.

Denne sæsons udgave af Slagelse er på ingen måde ligeså stærk, som det hold, der klarede sig over al forventning i sidste sæson, men alligevel fik man trods skader og spillerafgange sikret sig et flot point i premierekampen mod Vanløse. 0-0 stod der på tavlen efter 90 minutter, og det var klart Slagelse, der kunne være mest tilfreds med den udgang på mødet.

Vanløse havde en del chancer i løbet af kampen, mens Slagelse aldrig for alvor fik tingene til at spille. Kun i en enkelt sekvens blev vestsjællænderne farlige. Med cirka 10 minutter tilbagefik Christoffer Thrane vristet sig fri, og Vanløses målmand så sig nødsaget til at trække i nødbremsen udenfor feltet. Det kostede et rødt kort, men Slagelse formåede efterfølgende ikke at udnytte overtallet.

I det store hele kan Slagelse være meget tilfreds med det ene premierepoint, for der er ingen tvivl om, at parolen for den kommende sæson bliver hårdt arbejde, og i den forbindelse er det vigtigt for vikingerne, at de kan se, det hårde arbejde bærer frugt som det gjorde mod Vanløse.