28. september 2020
Martin Jensen og Slagelse-holdet havde svært ved at omsætte det meget spil til mål mod Køge Nord. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Martin Jensen og Slagelse-holdet havde svært ved at omsætte det meget spil til mål mod Køge Nord. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse fik aldrig hul på bylden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse fik aldrig hul på bylden
Sport Sjællandske - 05. august 2020 kl. 21:34
Af Simon Ydesen

Normalt er det altid det højest rangerende fodboldhold, der har kortest tid til sæsonstart, men corona-pandemien har vendt op og ned på meget - også turneringsterminerne for både danmarksseriehold og 2. divisionshold.

Mens Køge Nord FCs sæsonpremiere er lige rundt om hjørnet, skal Slagelse først spille om point den 30. august, når man åbner sæsonen hjemme mod Roskilde KFUM.

Derfor var det lidt pudsigt danmarksserieholdet fra Køge Nord, der har kortest tid til at blive klar til sæsonstart, da man var på besøg i Slagelse for at møde det lokale 2. divisionshold.

Slagelse kom umiddelbart bedst i gang med kampen og skabte et par halve chancer, inden Køge Nord stemplede ind med en 1-0-scoring efter et kvarter.

Carsten Jensens tropper stod stærkt på banen i de første 45 minutter, mens Slagelse havde svært ved at finde offensive løsninger. Derfor blev det oftest en omgang planløst spil på tværs af banen fra Ulrik Ballings mandskab, som derfor fik en opsang i pausen.

Den hjalp markant på Slagelse-spillet efter pausen.

Størstedelen af anden halvleg forløb som et mindre stormløb mod Andreas Piilgård i Køge Nord FCs mål. Flere gange måtte den dygtige keeper, der er skiftet fra Herlufsholm, ud i fuld længde for at redde store SBI-tilbud. Blandt andre burde Martin Ahlgren have scoret, men ind kom bolden aldrig i Køge-målet.

Der var så mange chancer og så meget pres på Køge-målet, at det i store perioder blot virkede som et spørgsmål om tid, før udligningen ville indtræffe.

Det skete dog aldrig, og så kunne gæsterne score lidt ud af ingenting, da Mike Poulsen kort før tid headede bolden i mål bag en sagesløs Lukas Olesen til slutresultatet 0-2.

Efter kampen var Slagelse-træner Ulrik Balling afklaret med resultatet, og trods alt glad for de tydelige svar, som kampen havde givet.

- Jeg fik da set, hvem der kan være med i tempo, og hvem der har problemer. Det var ret tydeligt i dag, så det er altid godt som træner at få nogle klare svar. Så kan det godt være, at de ikke alle er positive, men jeg fik nogle svar, som jeg kan arbejde videre med, siger Ulrik Balling.

Som så ofte før havde han rettet lidt til i pausen, så Slagelses overtag blev mere udtalt efter pausen.

- Vi fik rettet lidt til i presset, og jeg kan kun være meget tilfreds med chanceproduktionen, men vi var generelt ikke så skarpe i felterne, siger Ulrik Balling.

Slagelse spiller næste træningskamp på lørdag, hvor turen går til Vanløse.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?