25. oktober 2021
Jean-Claude Bozga var vanen tro sikkerheden selv fra straffesparkspletten med sin udlignende scoring kort før pausefløjt. Foto: Noah Thilemann
Jean-Claude Bozga var vanen tro sikkerheden selv fra straffesparkspletten med sin udlignende scoring kort før pausefløjt. Foto: Noah Thilemann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse delte med stærkt Frem-mandskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse delte med stærkt Frem-mandskab
Opdateret 26. september 2021 kl. 17:07
Sport Sjællandske - 26. september 2021 kl. 15:11
Af Andreas Lissau

Slagelse B&I fik vendt et truende nederlag til en »lille« sejr, da de søndag spillede 1-1 med BK Frem i 3. divisions niende spillerunde.

Efter to nederlag i streg skulle vestsjællænderne søndag forsøge at rejse sig på det solbeskinnede Harboe Arena.

Det var dog langt fra en nem kamp, der ventede det sårede SBI-mandskab.

Frem lå således inden søndagens kamp placeret på tredjepladsen med 13 point for otte kampe mod Slagelses otte point for ligeså mange.

Hjemmeholdet lagde positivt fra land med højt pres og hurtige pasninger. Allerede efter to minutters spil affødte det en fin chance, da et indlæg havnede for fødderne af Rasmus Grosen, der dog ikke fik saft og kraft i sit vristspark.

I den livlige åbning på opgøret var det tre minutter senere arbejderklubben fra Valby, der første gang fik vist tænder, da svenske Isak Tånnander snød Rasmus Søe på højre back-positionen, og lagde bolden på tværs af feltet.

Frem skulle her have bragt sig i spidsen, men takket være Jean-Claude Bozgas velvoksne krop placeret på målstregen blev afslutningen fra nært hold afvist.

I 9. minut var det igen Valby-klubbens farlige svensker, der viste prøver på, hvorfor han har været noget af et scoop for BK Frem, efter de har hentet ham i HIK i sommerpausen.

Jake Kerins blev for nemt spillet indenom på sin højre back, og herefter kom Tånnander først på det flade indlæg.

Heldigvis for Slagelse gik afslutningen snært forbi.

Selvsamme Isak Tånnander fik chancen igen få minutter efter, da endnu en gigantchance dumpede ned for hans fødder fem meter fra mål.

Svenskeren lænede sig dog for langt tilbage i sofaen, hvorfor læderkuglen blev sendt langt over mål.

Med sved på panden kunne Zouher Abdullatif derfor ganske mirakuløst konstatere, at hans tropper efter det første kvarter havde »overlevet« det indledende stormvejr.

Efter den hæsblæsende start faldt der en smule mere ro over begivenhederne lige indtil det 34. minut.

Den tidligere SBI-spiller Jakob Skovgaard modtog bolden og lagde med sin glimrende venstrefod en sukkerbold ind i panden på en anden eks-SBI'er, Jacob Pind, der stangede bolden flot i nettet - uden chance for Sebastian Olsen - og til stor jubel for de cirka 50 medrejste Frem-fans.

0-1 forblev det retfærdige facit efter de første 45 minutter - troede de fleste på Harboe Arena.

Men så - i halvlegens sidste minut - tog Mikkel Petersen et godt dybdeløb ned bag gæsternes bagkæde. Det så Rasmus Grosen på venstrekanten, der sendte den stærke spidsangriber afsted.

Af uforklarlige årsager troede gæsternes keeper, Rasmus Wedege, at han kunne komme først på bolden. Målmandens skovtur endte dog med, at han nedlagde Mikkel Petersen.

Uden tvivlsspørgsmål resulterede det i et straffespark, som rutinerede Jean-Claude Bozga vanen tro tog sig sikkert af med et spark placeret højt i målet.

Fantastisk måde at gå i omklædningen på for vestsjællænderne, der særligt i kampens indledning konstant havde været på bagkant.

Gæsterne var fra anden halvlegs start tæt på at komme ideelt i gang, da Sebastian Olsen i Slagelse-buret besluttede sig for at gøre sin kollega efter med en skovtur.

Det udnyttede Frems Isak Tånnander til at drible forbi keeperen på baglinjen, hvorefter han satte bolden i det tomme mål.

Linjedommeren havde dog ligesom Olsen set bolden slippe baglinjen, hvorfor der i stedet for et nyt Frem-føringsmål blev dømt målspark.

Få minutter senere var det så Mikkel Petersen, som i to omgange havde gode muligheder for sætte sit andet sæsonmål i kassen. Begge gange manglede den unge angriber dog kvalitet i udførelsen.

Den resterende del af kampen udviklede sig til lidt af en slåskamp mellem de to mandskaber, hvor de store chancer udeblev.

Selvom Slagelse-spillerne lignede holdet med mest energi tilbage i posen i de sidste ti minutter og ligeledes var tættest på en scoring, da velspillende Mikkel Petersen trykkede af fra feltkanten, så kunne Zouher Abdullatifs tropper gå fra banen med oprejst pande efter en flot anden halvleg og et fint point til tabellen.

Halvvejs gennem efterårssæsonen er vestsjællænderne her placeret på en 10. plads med ni point.

På fredag venter en ny svær kamp for de rødblusede, hvor turen på ny går til Roskilde.

Denne gang er det dog ikke Roskilde KFUM, men derimod 3. divisions suveræne førerhold, FC Roskilde, der venter Zouher Abdullatifs mandskab.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?