4. december 2020
Team FOG Næstved endte med at tabe 76-93 til Bakken Bears. Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Team FOG Næstved endte med at tabe 76-93 til Bakken Bears. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Team FOGs topkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Team FOGs topkamp
Sport Sjællandske - 02. oktober 2019 kl. 22:16
Af Simon Ydesen

For anden og indtil videre sidste gang var det Sergio Rico, der stod i spidsen for Team FOG Næstved i Arnel Dedics karantænefravær, og i modsætning til sæsonpremieren i Aarhus mod EBAA kunne den vikarierende træner denne gang finde noget at glæde sig over på trods af et nederlag på 76-93 til Bakken Bears.

- Vi viste klar fremgang i forhold til den første kamp. Vi fik vist i første halvleg, at vi kunne følge med, når vi gjorde de ting, vi skulle, siger Sergio Rico.

Den spanske Team FOG Næstved-assistent måtte dog sande, at gassen gik lidt af ballonen mod kampens slutning.

- Vi må også bare erkende, at vi blev straffet meget hårdt for selv de mindste fejl. Der skulle ikke ret meget til, før Bakken konverterede vores fejl til point i den modsatte ende. Det skal vi lære af, siger Sergio Rico.

Rent defensivt var der også mere vilje at spore hos Team FOG-spillerne, der kastede sig ind i samtlige situationer med stor ildhu.

- Det er vigtigt, at de nye rookiespillere lærer, hvad det er for et niveau, de skal spille på her i Danmark. Det kræver noget tilvænning, men det skal nok komme, siger Sergio Rico.

Han hæfter sig ved, at det fortsat er et stort arbejde, han og cheftræner Arnel Dedic har foran sig.

- Vi skal helt sikkert have meget forbedret, men i dag fik vi set, at vi kan være med, når vi gør de ting, vi skal, siger Sergio Rico.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?