13. august 2020
Slagelse og B93 spillede 0-0 i en kamp, hvor dommerkendelserne eller mangel på samme kom til at spille en hovedrolle.
gallery icon

Se billedserie

Slagelse og B93 spillede 0-0 i en kamp, hvor dommerkendelserne eller mangel på samme kom til at spille en hovedrolle.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Slagelses kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Slagelses kamp
Sport Sjællandske - 08. september 2019 kl. 20:47
Af Tekst af Simon Ydesen Foto af Per Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse og B93 spillede 0-0 i en kamp, hvor dommer Yasin Seker kom til at spille en hovedrolle med et par kendelser, som de to holds trænere ikke var helt enige.

Først og fremmest undlod han at dømme et oplagt straffespark til Christoffer Thrane i slutningen af første halvleg, da Thrane tydeligt blev skubbet omkuld i en helt fri scoringsposition. I samme situation blev Christoffer Thrane skadet og måtte lade sig udskifte med noget, der kunne minde om et trykket ribben eller tre.

Lige efter pausen var det så B93-træner Danny Jung, der måtte se måbende til, da Adam Jørgensen blev præsenteret for sit andet gule kort, da han angiveligt forsøgte at filme sig til et straffe i en situation, hvor Slagelses Tarik Mourhrib i den grad lignede en mand, der var bange for, at han netop havde begået straffespark.

Slagelse havde nu stort set en hel halvleg i overtal, men det overtal forvaltede man ikke videre godt. Det var nemlig B93, der var klart tættest på at score. I flere omgange fangede gæsterne Slagelse i omstillinger, og kun ringe kvalitet i afslutningerne og storspil af Slagelse-keeper Oliver Foss forhindrede holdet fra Østerbro i at vinde kampen, der sluttede uden scoringer.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?