21. februar 2020
Rafaelsen (med bolden) og Næstved spillede 1-1 hjemme mod Hvidovre. Foto: John Ringstrøm
Rafaelsen (med bolden) og Næstved spillede 1-1 hjemme mod Hvidovre. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sæsonens første point til Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæsonens første point til Næstved
Sport Sjællandske - 18. august 2019 kl. 15:39
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstveds bedste fodboldmandskab fik sæsonens første point i 1. division, da det hjemme blev 1-1 mod Hvidovre, der gennem tiderne bestemt ikke har været nogen ønskemodstander for sydsjællænderne.

Sydsjællænderne kom foran i 21. minut, da Mark Kongstedt scorede sit første officielle mål i den grønne trøje. Han kanonerede bolden i nettet fra kanten af straffesparksfeltet.

Hjemmeholdet var foran 1.125 tilskuere bedst gennem de første 45 minutter, men alligevel fik gæsterne udlignet til 1-1 ved Magnus Fredslund, som dukkede op ud af det blå i en tøvende Næstved-opdækning.

Der var chancer til mere hos værterne. Blandt andet havd Andreas Moos et godt frispark, der blev reddet af et Hvidovre-hoved på stregen.

Gæsterne havde også deres muligheder, og var også bedre med i 2. halvleg. Her kneb det til gengæld for Næstvd at komme frem til ret meget kvalitet i offensiven. Der blev dog ikke scoret yderligere, selv om Hvidovre var umådelig tæt på helt inde under mål i dommerens tillægstid, men heldigvis for værterne blev bolden blokeret.

I 2. halvlegs 42. minut kom U19-spilleren Ismail Elmekkaoui ind til sin debut for sydsjællænderne.