27. november 2020
VK Vestsjællands to nye spillere, Brandon Greenway og Jordan Darlington (8), får ikke blokeret Hvidovres smash i denne situation. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

VK Vestsjællands to nye spillere, Brandon Greenway og Jordan Darlington (8), får ikke blokeret Hvidovres smash i denne situation. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Premierenederlag efter gyserafslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Premierenederlag efter gyserafslutning
Sport Sjællandske - 01. oktober 2020 kl. 22:05
Af John Ringstrøm

Sikke en start på mændenes volleyliga, som VK Vestsjælland (VKV) og Hvidovre gav hinanden og de 96 tilskuere i Korsør-hallen torsdag aften.

Godt to og en halv times volley skulle der til, før gæsterne fra Hvidovre kunne trække sig sejrrigt tilbage med en sejr på 16-14 i femte sæt, men det var lige før, kampen var tippet til vestsjællændernes fordel.

Godt nok havde Hvidovre spillet sig frem til hele seks matchbolde med en føring på 14-8, men hjemmeholdet overlevede dem alle og kom på 14-14, da Oliver Pihl slog en bold ned på modstandernes halvdel.

Jacob Bech havde indtil da stået for de pointgivende, vigtige server, men desværre for værterne sendte han den næste serv i nettet til Hvidovre-føring 15-14, og på den efterfølgende bold smashede VKVs store profil Kalle Madsen bolden ud af banen.

Bech havde ellers servet 24 fejlfrie server i kampen, og ligeså Madsen med meget få fejl på sine 39 afslutninger.

De sidste afgørende bolde missede vestsjællænderne og det betød et nederlag i sæsonens første kamp til den debuterende cheftræner Rolf Meegdes.

- Ja, dagens sidste serv gik i netkanten, men Bech havde også hevet os op fra 8-14. Hvidovre havde så også sat store drenge på Kalle, som smashede ud til sidst. Hvidovre havde én stor mand, vi ikke havde styr på, resten havde vi, siger Meegdes, der ikke kan skjule skuffelsen over premierenederlaget.

- Vi skal ikke tabe 2-3 hjemme til Hvidovre. Hvis vi vil være med fremme og presse på i denne sæson, skal vi ikke tabe sådan en kamp. Jeg siger ikke, vi skal slå dem stort, for Hvidovre er også et top 6-hold, men vi skal helst vinde over dem hjemme, mener Meegdes.

- Det havde næsten været bedre at tabe 6-15. Vi havde chancerne, men lavede to dumme fejl, siger Rolf Meegdes

Hans mandskab var slet ikke klar fra start og tabte første sæt stort. De næste fire sæt blev bedre, men ikke helt så gode som træneren havde håbet.

- Vi skal ikke male fanden på væggen, men det var ikke tilfredsstillende. Det var for svingende, erkender Rolf Meegdes.

Der var også debut til canadiske Jordan Darlington og amerikanske Brandon Greenway.

- Brandon fik en skidt start og det rystede ham. Han var shaky, og bagefter vred på sig selv over, at han ikke leverede det, han har vist til træning. »JD« (Jordan Darlington, red.) havde enkelte gode highlights men også nogle »low-lights«, konstaterer Meegdes.

Volleyligaen, mænd VK Vestsjælland - Hvidovre: 2-3

Sætcifre: 16-25, 25-18, 25-22, 23-25, 14-16

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?