20. september 2020
Slagelses målmand Jonas El-Beltagi havde en travl eftermiddag i Vordingborg, men han løste alle udfordringer flot og var kraftigt medvirkende til 0-0 resultatet. Foto: Claus Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Slagelses målmand Jonas El-Beltagi havde en travl eftermiddag i Vordingborg, men han løste alle udfordringer flot og var kraftigt medvirkende til 0-0 resultatet. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oprykkere vadede i chancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprykkere vadede i chancer
Sport Sjællandske - 17. august 2019 kl. 17:48
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste sæson scorede Vordingborg 61 mål og vandt serie 1 i overlegen stil, og lørdag kunne oprykkerne have scoret næsten lige så mange i sjællandsserie-premieren mod Slagelse.

Det eneste nul, der blev slettet, var dog på pointkontoen, hvor begge hold fik et enkelt.

Vordingborgs træner Jan Faber havde dog svært ved at glæde sig over det ene point i 0-0 kampen.

- Jeg kan kun være utilfreds - eller i hvert fald ærgerligt. Spillerne brænder jo ikke med vilje, men det er helt hjernedødt så mange chancer, vi har, siger Jan Faber.

- Og det er jo ikke kun én spiller. Det er næsten alle, der har chancer, og vi burde have lavet syv-otte mål, siger han.

Slagelses divisionsreserver kan først og fremmest takke keeper Jonas El-Beltagi for at få et point med fra Vordingborg Stadion, men alligevel ærgrede vestsjællændernes træner Michael Juul sig lidt over, at det ikke blev til en sejr. Også selv om holdet ikke producerede de helt store åbne chancer.

- Jeg synes, vi spiller bedst i anden halvleg. Men det var en god fodboldkamp mellem to klassehold, som kommer til at slutte i top 5, siger Michael Juul.

Den forudsigelse er Jan Faber dog ikke helt sikker på holder stik.

- Så skal vi da til at score nogle mål. For hvis vi spiller 0-0, så bliver det svært at at nå..., konstaterer han.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?