30. maj 2020
Næstveds nye cheftræner Fernando De Argila (th) i samtale med U19-træner Kenneth Gangsted under mandagens træning. Foto: John Ringstrøm
Næstveds nye cheftræner Fernando De Argila (th) i samtale med U19-træner Kenneth Gangsted under mandagens træning. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Næstved-træner er spansk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Næstved-træner er spansk
Sport Sjællandske - 05. august 2019 kl. 19:05
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag var der skiftedag på trænerposten i Næstved og fremover er det spanske Fernando De Argila, som skal stå i spidsen for det sydsjællandske 1. divisionshold.

arrow Læs også: Kommentar: Kaospiloternes indtog

Tidligere på dagen blev klubben og den hidtidige cheftræner Per V. Hansen enige om at gå hver til sit, da der var uoverensstemmelse om, hvordan tingene skulle køre. Hansen er dermed ikke blev »fyret«, som det tidligere fremgik.

Per V. Hansen nåede kun at være cheftræner i 32 dage. I de sidste par uger har parterne ellers prøvet at løse knuderne, men det kunne ikke lade sig gøre, lyder det fra klubben.

- Vi ved godt, det kan se lidt kaotisk ud udefra, men vi appellerer til folks tålmodighed. Vi ryster ikke på hånden, men holder den kurs, vi har sat. Vi skal hurtigst muligt finde det absolut bedste og mest kompetente team både på og udenfor banen, og så skal der ro på nu. Vi ser fremad, siger Næstved Boldklubs direktør Peter Nielsen.

De Argila er 62 år, har Uefa's A-licens og har tidligere været træner i blandt andre Orlanda i USA, San Marion, italienske Cesenas U19-hold og græske Atromitos Athen.

arrow Der var hurtigt et mismatch mellem klub og træner
06. august 2019 kl. 09:26 Opdateret: kl. 09:26
arrow Næstved fyrer cheftræner efter to nederlag i to kampe
05. august 2019 kl. 17:27 Opdateret: kl. 17:28
arrow Cheftræner fyres i Næstved
05. august 2019 kl. 16:32 Opdateret: kl. 15:53
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?