9. marts 2021
Niclas Nøhr (i baggrunden) og Mathias Christiansen tabte i tre sæt til et malaysisk par. Foto: Badmintonphoto/Badminton Danmark
Niclas Nøhr (i baggrunden) og Mathias Christiansen tabte i tre sæt til et malaysisk par. Foto: Badmintonphoto/Badminton Danmark
Foto: Erika Sawauchi/Erika Sawauchi/Badmintonphoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nøhr er færdig i Thailand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nøhr er færdig i Thailand
Sport Sjællandske - 21. januar 2021 kl. 13:50

Niclas Nøhr fra Møn og herredoublemakkeren Mathias Christiansen fik en forrygende start på 2. runde i Thailand Open mod Ong Yew Sin og Teo Ee Yi fra Malaysia.

Danskerne vandt første sæt 21-8, men tabte andet 7-21, og i tredje sæt var modstanderne skarpest til slut og lukkede kampen med fem point i træk til 21-17.

- Det var sgu lidt ærgerligt. Vi var lidt uheldige og selvfølgelig var de også gode i de afgørende øjeblikke, siger Niclas Nøhr.

- Men alt i alt syntes jeg, vi spiller en rigtig fin kamp - og har egentlig udviklet os fra sidste uge. Så det viser bare, at vi skal have endnu flere kampe på det her niveau.

Niclas Nøhr og Mathias Christiansen kom med i de to udgaver af Thailand Open på afbud og nåede 2. runde i dem begge. Til gengæld tabte Niclas Nøhr og mixed- makkeren Amalie Magelund i 1. runde begge gange.

- Turen har været god i den forstand, at det har været fantastisk at komme i gang igen, siger Niclas Nøhr der ankom til Bangkok allerede 3. januar for at overholde coronarestriktionerne.

- Det er selvfølgelig lang tid at skulle være herude en uge før man skal spille. Så jeg håber, de kigger på eventuel feedback, så de kan forbedre sig, til de kommende turneringer, siger Niclas Nøhr.

Hvornår de kommer, ved han endnu ikke.

- Lige nu er vi jo ikke sikre på særligt meget i forhold til, hvad der bliver spillet og under hvilke forhold. Men planerne er at melde os til alle de turneringer, der nu kommer og forhåbentlig komme ind, så vi kan komme tættere på en fast del af World Touren med de nye makkerskaber, siger Niclas Nøhr.

Team Skælskørs russiske damedouble Olga Morozova og Anastasiia Akchurina er også ude af Thailand Open. De tabte 13-21, 11-21 til sydkoreanerne Lee So Hee og Shin Seung Chan.

Til gengæld er både Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Hans-Kristian Vittinghus og damedoublen Mette Poulsen/Alexandra Bøje klar til kvartfinalerne fredag.

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?