20. september 2021
Anders Nielsen kaster sig her mod Herfølge ned i et forsøg. Både han og Andreas Lissau (i midten) havde chancer til at score mod Nykøbing FC tirsdag aften, men Vordingborg måtte gå målløse fra banen på Falster. Foto: Hans Kurt Frederiksen
Anders Nielsen kaster sig her mod Herfølge ned i et forsøg. Både han og Andreas Lissau (i midten) havde chancer til at score mod Nykøbing FC tirsdag aften, men Vordingborg måtte gå målløse fra banen på Falster. Foto: Hans Kurt Frederiksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nederlag til sydlige naboer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nederlag til sydlige naboer
Sport Sjællandske - 14. september 2021 kl. 21:52
Af John Ringstrøm

Som nedrykker fra danmarksserien og med et nærmest intakt hold i forhold til sidste sæson var der klare forventninger om, at Vordingborg ville være en af de største oprykningsfavoritter i denne sæsons sjællandsserie.

Men så nemt er det ikke. Sydsjællænderne er kommet fra land med tre sejre og et nederlag til Gørslev, og tirsdag aften blev endnu et nederlag føjet til kontoen. De stærke 1. divisionsreserver fra Nykøbing FC sejrede 1-0 på eget stadion og er dermed stadig eneste hold i rækken, der endnu ikke har tabt efter seks kampe.

- Vi skal lige ned og lande og finde fodfæste. Sæsonen er lang og vi har dem også på hjemmebane. Vi vil selvfølgelig gerne være med i toppen og det skal vi nok også komme. Men vi ska ikke partout rykke op igen, for vi har været deroppe og brænde nallerne. Ligger vi til det, når sæsonen er slut, tager vi den selvfølgelig, siger Vordingborg-træner Jan Faber.

Paradoksalt nok spillede vordingborgenserne deres måske bedste kamp efter nedrykningen, men skarpheden manglede.

- Jeg kigger ikke så meget på tabellen, men det vi leverer. Og der må jeg bare sige, at det var fantastisk i Nykøbing. Det var en fremragende kamp og et godt hold, vi mødte, siger Jan Faber.

Falstringene stillede med en del spillere fra deres førsteholdstrup og blandt andre målmand Morten Bank, der havde en god dag.

- Han stod sindssygt godt. Han pillede blandt andet et godt langskud fra Victor Plenge og reddede en afslutning af Andreas Lissau fra en meters afstand i 2. halvleg, fortæller træneren.

Hjemmeholdet kom foran allerede i 11. minut, da August Pedersen udnyttede en Vordingborg-fejl ved et indkast på midten. Pedersen fik en halv friløber og sendte bolden forbi Timmi Nielsen.

Det afvekslende opgør bød på store målchancer i begge ender.

- Vi spillede faktisk en sindssyg god kamp og var gode til at spille os ud af deres første pres. Vi fik også presset dem i bund i 2. halvleg, og et kvarter før tid burde vi have haft et kæmpe straffespark. Både Anders Nielsen og Nicklas Rasmussen burde have fået et. Det endte så istedet med, at Anders fik gult kort, siger Jan Faber, der set i lyset af skavanker hos enkelte af sine spillere er meget tilfreds med indsatsen trods nederlaget.

- Vi havde mange sløje, der måtte spille på panodiler, men det skal ikke være nogen undskyldning. Det er selvfølgelig rigtig frustrerende, men de arbejdede rigtig godt, konstaterer Vordingborg-træneren.

Synes du, at kommunen er der for dig?