14. juli 2020
Mikkel Bruhn har spillet 26 kampe i Superligaen, men resten af denne sæson tørner han ud for Næstved Bldklub i 1. division. Foto: Peter Andersen
Mikkel Bruhn har spillet 26 kampe i Superligaen, men resten af denne sæson tørner han ud for Næstved Bldklub i 1. division. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved henter ny målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved henter ny målmand
Sport Sjællandske - 22. august 2019 kl. 15:56
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

18-årige Jeppe Rømer stod en flot kamp som reservce for skadede Lasse Mikkelsen, da Næstved onsdag aften vandt 1-0 i Nykøbing Falster og sikrede sig sæsonens første sejr i 1. division.

Alligevel har sydsjællænderne valgt at opgradere på målmandsposten og lejet den tidligere superliga-keeper Mikkel Bruhn i FC Helsingør for resten af sæsonen.

- Vi er super glade for at kunne handle hurtigt på målmandspositionen. Med Mikkel Bruhn får vi en etableret målmand, som allerede har spillet over 100 kampe i de to bedste rækker i Danmark. Han har vist sit værd i Superligaen, hvor han stod en flot sæson for Helsingør. Vi er glade for at vi har kunne agere hurtigt og er rigtig glade for denne løsning, som gør at vi er dækket godt ind på målmandspositionen, siger sportschef Peter Dinesen.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?