2. august 2021
Det er første gang i 29-årige Patrick Venzels fodboldkarriere, at han skal repræsentere en anden klub end Slagelse. Foto: Peter Andersen
Det er første gang i 29-årige Patrick Venzels fodboldkarriere, at han skal repræsentere en anden klub end Slagelse. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved henter Patrick Venzel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved henter Patrick Venzel
Opdateret 12. juli 2021 kl. 15:49
Sport Sjællandske - 12. juli 2021 kl. 15:46
Af Andreas Lissau

For tolv dage siden kunne Sjællandske fortælle, at Slagelse B&I's kultubærer og anfører, Patrick Venzel, var fortid hos vestsjællænderne efter parternes forhandlinger om en kontraktforlængelse endte i sandet.

Den 29-årige midtbaneslider har derfor for første gang i sin karriere været på klubjagt - en jagt der dog allerede nu er indstillet.

Ligesom sin tidligere holdkammerat, angriberen Frederik Christensen, så er valget således faldet på lokalrivalerne fra Næstved Boldklub, hvor Slagelse-drengen har sat sin signatur på en kontrakt.

»De grønnes« sportschef, Peter Dinesen, glæder sig over tilgangen.

- Patrick er en arbejdsom og taktisk stærk central midtbanespiller som vi har tilføjet til en position, hvor vi har været lidt underbemandet, efter de mange udenlandske spillere er væk. Han har været anfører i Slagelse, hvilket vidner om, at han er en leder både på og udenfor banen. Vi ser meget frem til samarbejdet med Venzel, udtaler Peter Dinesen til klubbens Facebook-side.

Patrick Venzel bliver dermed også genforenet med hans tidligere cheftræner i Slagelse B&I, Ulrik Balling, der er tiltrådt som ny assistenttræner hos sydsjællænderne.

Midtbanespilleren starter allerede op i sin nye klub i dag, mandag, når truppen møder ind til sommerens første træning forud for kommende sæson i 2. division.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?