23. september 2020
Luis Fernando spillede en god kamp og kronede indsatsen med en flot scoring. Foto: Simon Ydesen
Luis Fernando spillede en god kamp og kronede indsatsen med en flot scoring. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved glimtede i momenter mod AB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved glimtede i momenter mod AB
Sport Sjællandske - 14. juli 2019 kl. 16:45
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke just prangende fra Næstveds side, da man spillede 2-2 ude mod AB i en træningskamp, der bestemt ikke ramte det spillemæssige niveau, som man sluttede af på i Nykøbing for en uge siden.

Ret skal være ret, fordi der var mange prøvespillere med på Næstved-holdet, og der var ikke nogen af de nye, der kom nærmere en aftale via indsatsen mod AB. Det var nemlig i bedste fald middelmådigt, hvad de nye folk viste.

AB kom foran 1-0 efter en situation, hvor Næstved-keeper Lasse Mikkelsen i forbindelse med en igangsætning nærmest tabte bolden ud i fødderne på ABs Frederik Ellegaard, der scorede til 1-0. Det var også stillingen ved pausen, men en opsang i pausen hjalp midlertidigt på Næstved-spillet. Raffaelson og Luis Fernando fik i løbet af et par minutter vendt kampen til 2-1. Så begyndte Næstved-træner Per V. Hansen at sende prøvespillerne på banen, og niveauet dalede drastisk.

AB fik udlignet ved Marcus Hørbye. Efterfølgende var der chancer til begge hold for at score et sejrsgivende mål, men uskarphed både fra spillere og linjedommere betød, at det ikke blev til yderligere scoringer.

Har debatten om sexisme taget overhånd?