8. juli 2020
Harriet Gillson havde svært ved at få bolden forbi Gentoftes blokader, men VKV?s australier havde endnu sværere ved at håndtere gæsternes server. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Harriet Gillson havde svært ved at få bolden forbi Gentoftes blokader, men VKV?s australier havde endnu sværere ved at håndtere gæsternes server. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Modtageforholdene drillede VKV

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Modtageforholdene drillede VKV
Sport Sjællandske - 19. januar 2020 kl. 21:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om der var et fint net i Korsør-hallen kneb det alligevel med modtageforholdene for VK Vestsjællands kvinder i søndagens hjemmekamp i Volleyligaen mod Gentofte.

Alt for ofte fik gæsterne point direkte på serven, og VKV'erne måtte da også se sig slået med 3-0 i sæt.

Især værternes australske kantspiller Harriet Gillson havde det svært undervejs, og det kneb gevaldigt i slutningen af første sæt.

Der var ellers spænding om udfaldet, da unge Emma Gylling reducerede til 19-20, men Gentofte fik hurtigt serven tilbage og gik så målrettet efter Gillson.

En stribe sløje modtagninger gav Gentofte let spil frem til 24-19, og på gæsternes første sætbold sendte australieren sin servereturnering direkte ud på tribunen.

- Jeg kan gøre det bedre - især i modtagningerne. Så der er noget at arbejde med, men jeg prøver på ikke at lade mig påvirke af det, siger Harriet Gillson.

Offensivt sørgede den 21-årige australier for syv point ligesom Emilie Højland og Chelsea Ingabire, mens Emma Gylling blev topscorer for vestsjællænderne med otte.

Et servees af netop Emma Gylling bragte VKV på 20-20 i tredje sæt, men ungdomslandsholdsspilleren fulgte den gode aktion op med en fejlserv, og da Harriet Gillson efterfølgende kiksede endnu et par modtagninger, kunne Gentofte køre sættet - og sejren - hjem med 25-21. I øvrigt samme score som i andet sæt.

- Vores blokader virker godt, og det er noget, vi har arbejdet meget med, siger VK Vestsjællands træner Jovan Sajnberger, der ærgrede sig over, at ikke alle var helt fit for fight.

- Vi er ramt af en masse småskader, og har kun været samlet allesammen til én ud af otte træninger efter jul, siger han.

- Der var god fight, pigerne arbejdede hårdt og gjorde deres bedste på dagen. Men når man ikke kan modtage, er det svært at spille volley. Det er første gang, jeg har set os falde sammen som hold på den måde.

Allerede på torsdag skal VKV'erne i aktion igen, når de forsvarene pokalmestre fra Brøndby kommer på besøg i kvartfinalen.

Volleyligaen, kvinder
VK Vestsjælland - Gentofte: 0-3

Sætcifre: 19-25, 21-25, 21-25.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?