15. juni 2021
Julia Hjørlunde Hansen (yderst til venstre) scorede til slutresultatet 4-0 og kom sammen med sine hvidblusede Herlufsholm-kammerater endnu tættere på en ny sæson i 1. division. Foto: John Ringstrøm
Julia Hjørlunde Hansen (yderst til venstre) scorede til slutresultatet 4-0 og kom sammen med sine hvidblusede Herlufsholm-kammerater endnu tættere på en ny sæson i 1. division. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Matchbolden er sikret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Matchbolden er sikret
Sport Sjællandske - 05. juni 2021 kl. 13:46
Af John Ringstrøm

Herlufsholms 1. divisionskvinder var så godt som sikre på at ende blandt de to bedste og dermed være med i næste sæsons landsdækkende 1. division, da der manglede cirka 10 minutter af lørdagskampen mellem Solrød FC og Østerbro.

I den kamp stod det nemlig på det tidspunkt 2-2 og da sydsjællænderne selv havde gjort deres arbejde korrekt ved at vinde 4-0 i Fredensborg lørdag formiddag, var minimum andenpladsen sikret med to kampe tilbage af sæsonen.

Men Østerbro-holdet scorede pludselig to gange i Solrød og vandt 4-2 i et opgør, der startede en halv time senere end Herlufsholms. Dermed kan Østerbro i teorien stadig nå Herlufsholm, da de på tredjepladsen er fire point efter.

- Vi ved, at hvis vi vil spille med på næstøverste hylde, skal vi slå hold som Fredensborg og FB. Vinder vi over FB i næste runde, er den sikker. Så kan Østerbro ikke nå os. Vi har bolden i vores egne hænder, og det er rart, at vi ikke er afhængige af andre, siger Herlufsholms sportschef Steen Hansen.

Herlufsholm spillede vigtige 45 minutter i tirsdags, hvor det blev til sejr i den afbrudte tordenvejrs-kamp mod BSF, men sydsjællænderne kom ikke ud med samme aggressivitet i Fredensborg.

- Vi spillede tidligt (klokken 11, red.) og der er langt til Fredensborg. Banen var heller ikke helt god, og varmen nærmede sig 25 grader. Vi var ikke helt oppe at ringe fra start. Vi skulle komme voldsomt ud, men det gjorde vi ikke. Men fra vi kom foran 1-0 (ved Sasja Fabäch, red.), begyndte vi at ændre reaktionsmønstre og skille dem ad. Der var noget med kampens betydning og det tog altså 25 minutter at komme igang, erkender Hansen, der inden pausen så Josefine Mejer øge til 2-0.

- Vi vi ikke helt tilfredse i pausen. Vi skal vinde hver halvleg, og vi går også ud og vinder 2. halvleg med 2-0, fortæller Steen Hansen.

Først var det anfører Karoline Ellegaard, der scorede til 3-0 på straffespark og til sidst kom Julia Hjørlunde Hansen på tavlen til slutresultatet 4-0.

- Vi får også nogle finde indhop undervejs, og det var rart at se, konstaterer sportschefen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?