21. april 2021
Line Christophersen er tredjebedste danske damesingle på verdensranglisten og kun tre pladser efter Line Kjærfeldt. Foto: SaarLorLux Open
Line Christophersen er tredjebedste danske damesingle på verdensranglisten og kun tre pladser efter Line Kjærfeldt. Foto: SaarLorLux Open
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Line rykker frem i verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Line rykker frem i verden
Sport Sjællandske - 25. marts 2021 kl. 07:05

I sidste uge deltog badmintonspilleren Line Christophersen fra Dianalund for første gang i en World Tour Super 1000-turnering.

Den danske mester nåede 2. runde i All England, men den enlige sejr over Martina Repiska var nok til et pænt spring frem på verdensranglisten.

Da den blev opdateret forleden, rykkede Line Christophersen syv pladser frem til nummer 38.

De 32 bedste er sikret deltagelse i de stærkeste turneringer på touren, og Line Christophersen er glad for at nærme sig det fine selskab.

- Det er dejligt at begynde at komme op på verdensranglisten, så man kan begynde at kunne komme fast ind i de store turneringer, siger Line Christophersen, der dog endnu ikke har taget stilling til, om vil forsøge at komme med i Malaysia Open i slutningen af maj.

I denne uge deltager Line Christophersen i Orleans Masters i Frankrig, og her fik hun en god start med en sejr på 21-15, 21-15 over Julie Dawall Jakobsen i 1. runde.

- Jeg var meget nervøs for kampen i dag, så det var rart at få første sæt og få lidt mere ro på til andet, siger Line Christophersen.

I 2. runde venter Katerina Tomalova fra Tjekkiet, der er med i turneringen som reserve.

Oprindelig skulle Line Christophersen havde mødt vinderen af Mia Blichfeldt og Line Kjærsfeldt, men de meldte begge afbud, og dermed blev det ikke til noget mini-DM i denne omgang.

- Det havde da været nogen gode kamp at få, men nu er der gode chancer får at kunne komme langt, så det er jo også dejligt, siger Line Christophersen.

I herresingle spillede store- bror Mads Christophersen sig også videre med en sikker sejr på 21-10, 21-10 over Fabio Caponio fra Italien, og onsdagen bød også på sejr til Mette Poulsen fra Næstved og Alexandra Bøje, der slog Daniela Macias og Danica Nishimura fra Peru med 21-12, 21-9 i damedouble.

I herredouble vandt mønboen Niclas Nøhr sammen med Mathias Christiansen 21-12, 21-15 over Oliver Leydon-Davis og Abhinav Manota fra New Zealand, og i mixeddouble slog Niclas Nøhr og Amalie Magelund englænderne Steven Staalwood og Annie Lado 21-10 21-9.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?