13. juni 2021
Jannik Ljundahl (i midten) fik comeback for Team O.B. Wiik-Dan Stillads i weekendens løb. Foto: Claus Ljungdahl
Jannik Ljundahl (i midten) fik comeback for Team O.B. Wiik-Dan Stillads i weekendens løb. Foto: Claus Ljungdahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Larsen og O.B. Wiik med fremme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Larsen og O.B. Wiik med fremme
Sport Sjællandske - 10. maj 2021 kl. 22:06
Af Niels Nedergaard

Striben af gode resultater fortsætter for det lokale DCU-team, der endnu engang sluttede i top-10 ved weekendens A-løb i Lumsås.

Her blev det til en flot ottendeplads, og nok engang var det holdets store talent Rasmus Søjberg Pedersen, der leverede varen og sikrede Slagelse/Næstved-mandskabet endnu en placering helt i toppen.

Sangen har altså mere eller mindre været den samme indtil videre for Team O.B. Wiik. Holdet kører med om de sjove placeringer, og det er da også en lykkelig sportsdirektør og team manager, Henrik Stegmann, som kigger tilbage på endnu et godt løb.

- Jeg har igen armene over hovedet. Jeg frygtede faktisk lidt løbet i lørdags, fordi vi har virkelig været ramt hårdt, og har haft et par ryttere ude med skader og sygdom osv. Det var et lidt mærkeligt løb. Der kører et udbrud to gange, og vi har Rasmus (Rasmus Søjberg Pedersen, red) med begge gange. Det bliver så samlet igen ud over to ryttere, der kommer væk, så vi er ovenud lykkelige over resultatet, siger Henrik Stegmann.

De mange afbud til weekendens løb i Lumsås bekymrer dog team manageren en smule. Holdet arbejder nemlig hårdt på at kunne gøre en god figur i de to kommende UCI-løb på dansk grund, GP Herning og Fyn Rundt, som køres sidste weekend i maj.

- Vi arbejder jo lidt frem mod de to UCI-løb, som kommer i slutningen af maj. Så vi prøver ligesom at få holdet kørt lidt mere sammen og få alle med. Men jeg synes, det går godt, og nu fik vi også Jannik Ljungdahl tilbage. Han har været i Tyskland og arbejde, så han er lige kommet tilbage, og han kørte et fantastisk løb for os i weekenden, siger O.B. Wiik-sportsdirektøren.

Også det store lokale OL-håb fra Slagelse, Niklas Larsen, gjorde sig pænt bemærket i lørdagens løb, hvor han gjorde en god figur og fik vist sig godt frem.

Det blev således til en femteplads for Uno-X-rytteren, der i øjeblikket er i gang med de helt store forberedelser på de brune træbjælker i Ballerup Super Arena, hvor han sammen med resten af banelandsholdet forbereder sig frem mod sommerens helt store mål, OL i Tokyo.

Man må da også i den grad sige, at det går i den helt rigtige retning rent formmæssigt for den 24-årige Slagelse-dreng, der nok engang fik bevist, at han også er en relativt hurtig herre, når det kommer til en massespurt på landevejene.

Løbet i Lumsås blev desuden vundet af Marcus Sander Hansen fra BHS - PL Beton Bornholm, mens Magnus Bak Klaris fra Team CO:PLAY Giant tog sig af andenpladsen, og Joshua Gudnitz fra samme hold som sejrherren rundede podiet af.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM