11. juli 2020
Finnur Justinussen er atter udtaget til Færøernes landshold, men denne gang er han ikke eneste Næstved-spiller, der er indkaldt til landsholdstjeneste. Det betyder, at man kan få rykket udekampen mod FC Roskilde, så holdets topscorer kan deltage. Foto:  Jørgen C. Jørgensen
Finnur Justinussen er atter udtaget til Færøernes landshold, men denne gang er han ikke eneste Næstved-spiller, der er indkaldt til landsholdstjeneste. Det betyder, at man kan få rykket udekampen mod FC Roskilde, så holdets topscorer kan deltage. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsholdsspillere flytter FC Roskilde-Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsholdsspillere flytter FC Roskilde-Næstved
Sport Sjællandske - 03. oktober 2018 kl. 11:22
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter den oprindelige spilleplan skulle Næstveds 1. divisiondhold i fodbold have været en tur til Roskilde søndag 14. oktober, men den kamp er nu rykket til tirsdag den 16. oktober på grund af landsholdsaktiviteter for flere af de to klubbers spillere.

Reglerne siger, at en 1. divisionsklub kan få rykket en kamp, hvis man har to spillere eller flere afsted på landsholdsopgaver. Det var eksempelvis ikke tilfældet, da Finnur Justinussen var med Færøernes landshold tidligere på sæsonen. Nu har holdkammeraterne Jacob Pryts og Ahmed Hassan dog gjort ham selskab. Det betyder, at Næstved kan få rykket sin kamp mod Roskilde et par dage.

Finnur Justinussen er atter udtaget af træner Lars Olsen til Færøernes A-landshold, mens Jacob Pryts er udtaget til det danske U20-landshold, der skal en tur til Spanien for at møde Spanien og Rusland. Endelig har Næstved også fået udtaget Ahmed Hassan til Iraks U23-landshold.

FC Roskilde har keeper Frederik Schram på landsholdsopgave med det islandske A-landshold.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?