21. oktober 2020
Kalle Madsen (i forgrunden) blev igen topscorer for VK Vestsjælland med 18 point, men det var libero Kim Buchwald (i lyseblåt), der blev kåret som dagens spiller i kampen mod Marienlyst. Foto: Claus Rasmussen
Kalle Madsen (i forgrunden) blev igen topscorer for VK Vestsjælland med 18 point, men det var libero Kim Buchwald (i lyseblåt), der blev kåret som dagens spiller i kampen mod Marienlyst. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klart nederlag mod næsten fejlfrie fynboer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klart nederlag mod næsten fejlfrie fynboer
Sport Sjællandske - 09. oktober 2019 kl. 21:56

Den bedste periode for VK Vestsjælland i onsdagens udekamp i Volleyligaen mod Marienlyst var, da de gik fra 2-6 til 6-6, men derfra overtog værterne igen styringen og vandt sikkert med 25-20, 25-18, 25-16.

I første sæt formåede VK Vestsjælland ellers at score flere point end Marienlyst, men desværre begik de også flere fejl, og så var fynboerne langt stærkere i blokadespillet.

- Marienlyst har et rigtig godt hold med nogle beach-landsholdsspillere, der spiller god volley og ikke laver ret mange fejl, siger VK Vestsjællands sportschef Daniel Gordon.

Han sidder selv uden for med en knæskade, og fra bænken kunne han se, hvordan det fynske hjemmehold fik bedre og bedre styr på gæsterne - og ikke mindst på topscorer Kalle Madsen.

Landsholdsspilleren stod for 18 af vestsjællændernes point, men det var langt fra nok til at komme i nærheden af en sejr.

- Kalle spiller en rigtig god kamp, og han er klart vores bedste angriber. Men det ved modstanderne jo godt, så de bliver mere og mere opmærksomme på ham, og har hele tiden to mand over for ham i blokken, siger Daniel Gordon.

- Og så er det svært - selv for Kalle.

Buchwald blev kåret
Trods topscorerværdigheden måtte Kalle Madsen dog se den rutinerede libero Kim Buchwald løbe med titlen som dagens spiller hos VK Vestsjælland.

- Han giver noget ro og stabilitet på banen, og det har vi brug for, når vi har så mange unge spillere. Man er en klippe. Og så holder han niveauet gennem hele kampen, siger Daniel Gordon, der i det store og hele var tilfreds med klubkammeraternes indsats.

- Det her er bare vores niveau lige nu, konstaterer han.

- De mange unge har et højt topniveau, men også et lavt bundniveau, og i dag var hverken godt eller dårligt.

Næste opgave for VK Vestsjællands venter på søndag hjemme mod Aalborg.

- I sidste sæson var det et hold, som vi skulle slå. Men sådan er det ikke mere. Vi går på banen med en tanke om at vinde, men vi forventer en tæt kamp - og vi skal i hvert fald ikke have tæsk som i dag, for vi kommer slet ikke under samme tryk, siger Daniel Gordon.

VK Vestsjælland har også hjemmebane mod Aalborg i pokalturneringen, så allerede søndag 24. november kommer nordjyderne på besøg i Korsørhallen igen.

cras

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?