2. juni 2020
Anders Keller fra Bårse Jetski Klub er nummer otte på verdensranglisten, men i VM-serien ligger han endnu bedre til på en femteplads inden weekends afdeling i Kina. Foto: Claus Rasmussen
Anders Keller fra Bårse Jetski Klub er nummer otte på verdensranglisten, men i VM-serien ligger han endnu bedre til på en femteplads inden weekends afdeling i Kina. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Keller vil i top-5 i Kina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Keller vil i top-5 i Kina
Sport Sjællandske - 10. oktober 2019 kl. 20:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anders Keller fra Bårse Jetski Klub er på femtepladsen i VM-serien inden weekendens næstsidste afdeling, der finder sted i Qingdao Kina, og den placering vil den 28-årige slagelseaner gerne leve op til.

- Målet er top-5, siger Anders Keller, der dog ikke har haft en helt problemfri optakt til løbet.

- Lige inden den frie træning, knækkede jeg en ventil i motoren. Så jeg måtte træne og sejle kvalifikations-heat på en lånt ski, hvilket ikke er nemt, når den ikke passer en. Men jeg fik kæmpet mig til en ottendeplads, siger Anders Keller.

- Men vi har fået lavet min egen race-ski, så den skulle være klar til i morgen. Så vi håber det bedste, siger han.

- Vi har gode forhold, og vores største problem er taktisk tidevandet. Det fjerner al vand fra banen, så vi skal sejle, når det er højvande.

Ved de nordiske mesterskaber i Vordingborg i sommer, var vestsjællænderen også uheldig.

Her førte han klart i finale-heatet, da der pludselig opstod mekaniske problemer.

Anders Keller måtte nøjes med en sekunder placering i heatet, men blev alligevel nummer to sammenlagt i kraft af en første- og en andenplads i de to første heat.

I VM-kapløbet i Kina er der dog næppe råd til udfald af den slags.

- Teknisk og taktisk er det det samme som alle andre VM-afdelinger. Man skal være helt på for at være med. De venter ikke, siger Anders Keller med et grin.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?