25. juni 2021
Pedro Hipolito er snart fortid i Næstved Boldklub. Foto: Jens Wollesen
Pedro Hipolito er snart fortid i Næstved Boldklub. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hipolitos sidste forår for Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hipolitos sidste forår for Næstved
Sport Sjællandske - 12. maj 2021 kl. 16:01
Af John Ringstrøm

Der er fire kampe tilbage i sæsonen for Næstved Boldklubs 2. divisionshold, og når det er slut med dem, er det også slut med cheftræner Pedro Hipolitos foretagende hos sydsjællænderne.

De to parter har netop meldt ud, at de stopper samarbejdet efter denne sæson efter gensidig aftale.

Den portugisiske fodboldtræner blev hentet til klubben i august 2020 af de tidligere ejere Fabian Ernst og Alexander Quaye. Han kom fra et ophold i hjemlandet hos klubben Anadia FC og før det havde han blandt andet været træner for et par islandske klubber.

- Da Pedro Hipolito blev hentet til af de nu tidligere ejere, var blandt andet setup, spillertrup og strategi anderledes. Nu, efter ejerskiftet, ser hverdagen og setup'et en hel del anderledes ud. Blandt andet er man gået fra fuldtids- til et deltids-setup. Klubben har ligeledes valgt en anden strategi i forhold til de tidligere ejere, hvor udvikling nu står højest på listen, og samtidig ønsker klubben et helt andet udtryk i kampene, end det har været tilfældet de sidste par sæsoner. Derfor er det helt naturligt, at parterne går hver til sit, når sidste kamp i denne sæson er spillet, skriver Næstved Boldklub i en pressemeddelelse.

Sydsjællænderne havde en målsætning om at slutte i top 6 i 2. division.

- Den målsætning er man snublende tæt på, hvorfor vi også er begyndt at kigge frem mod næste sæson, lyder det fra Næstved Boldklubs direktør Peter Nielsen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?