2. august 2021
Dani Mujkanovic skal være assistenttræner for Kenneth Gangsted resten af sæsonen. Han er en ægte indpisker, der dog har markant mere taktisk forståelse end sin forgænger. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Dani Mujkanovic skal være assistenttræner for Kenneth Gangsted resten af sæsonen. Han er en ægte indpisker, der dog har markant mere taktisk forståelse end sin forgænger. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gangsted får grønt selskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gangsted får grønt selskab
Sport Sjællandske - 23. juni 2020 kl. 22:07
Af Simon Ydesen

Det bliver klubfolk, der skal hjælpe den nyudnævnte cheftræner Kenneth Gangsted i jagten på overlevelse i 1. division for Næstved.

Humøret var ligeså højt som temperaturen, da Næstveds 1. divisionstrup tirsdag eftermiddag finpudsede detaljer og øvede opspilsmønstre inden onsdagens hjemmekamp mod Vejle.

På den velplejede træningsbane løb der ikke alene en stor gruppe spillere rundt. Der var også godt med træneraktivitet. I modsætning til for få dage siden var der hele tiden gode råd og kommunikation til spillerne fra ikke bare Kenneth Gangsted men hele tre trænere.

Det bliver Dani Mujkanovic, der skal være assistenttræner for Næstved i resten af sæsonen. Med på banen var også Preben Christensen, der bærer den fine titel head of coaching. Begge de herrer har tidligere været inde omkring Næstveds førstehold, og begge kender de Næstved Boldklub indefra og ud. Det er med andre ord folk, der ved hvad de går ind til.

- Vi har hyret Dani som assistenttræner resten af sæsonen, og så er det meningen, at Preben også skal være med på træningsbanen i det omfang, som det kan lade sig gøre. Han er allerede med i kraft af sin rolle som head of coaching. Nu vil han nok være mere med på banen, end han var under Maximilian Dentz, siger sportschef Peter Dinesen.

Mens Kenneth Gangsted er en god blanding af eftertænksomhed og passion er Preben Christensen mere den analytiske type. Sidst men ikke mindst kommer Dani Mujkanovic ind med ild i øjnene og kraft i stemmen, så man skulle tro, at han var i gang med at råbe en folkeskoleklasse op første dag efter sommerferien.

Derfor får Næstved nu dækket hele paletten i forhold til forskellige typer. Fælles er dog et stort ønske om at hjælpe den klub, som alle tre trænere har spillet en stor rolle i de seneste år.

- Vi får først og fremmest nogle gode grønne værdier ind med Dani som assistent til Gangsted. De kender hinanden og har før arbejdet sammen. Det er en vigtig faktor i denne situation, påpeger Peter Dinesen.

En anden vigtig ting som Dani Mujkanovic bidrager med er sin meget udtalte trænerstil.

- Med Dani beholder vi helt sikkert noget af den power, som de tyske trænere var gode til at indgyde spillerne. Dani er også typen, der kan sætte gang i et helt hold med sin energi. Der kommer både han og Gangsted til at spille en vigtig rolle, for vi vil gerne bevare den energi, som holdet er gået på banen med siden genstarten, siger Peter Dinesen.

Sportschefen ved godt, at det er en svær opgave, der ligger og venter på det nye trænerteam, men der er fuld opbakning og tro på de nye trænere.

- Det glæder mit grønne hjerte at se, at vi har nogle af vores egne trænere til at stå i spidsen for vores førstehold, og så glæder det mig, at vi ser en trup, der er i harmoni og med mod på fodboldtilværelsen. Sidst men ikke mindst er jeg også glad for, at vi kan bringe flere og flere af vores egne spillere op i truppen, så nu skal vi gøre alt, hvad vi kan for at prøve at blive oppe, siger Peter Dinesen.

Der resterer otte kampe, og første opgave venter onsdag aften, når Vejle kommer på besøg.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?