15. juni 2021
Frederikke Lund tog sejren i den danske Grand Prix Circuit. Foto:
Frederikke Lund tog sejren i den danske Grand Prix Circuit. Foto:
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frederikke Lund strøg til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederikke Lund strøg til tops
Sport Sjællandske - 06. juni 2021 kl. 21:21
Af John Ringstrøm

Den landsdækkende Grand Prix Circuit-serie var i weekenden nået til finalestævnet, som blev spillet i Svendborg.

Her havde Dianalund-drengen Mads Christophersen kvalificeret sig i herresingle med næsthøjeste antal point efter den kommende Vendsyssel-spiller Magnus Johannesen, der stillede op for Aalborg Triton.

Christophersen, der til daglig spiller for Gentofte, havde vundet forrige stævne i Skovshoved ved at slå Værløses Rasmus Messerschmidt, men i Svendborg var rollerne byttet om.

Den unge vestsjællænder tabte i semifinalen 21-17, 17-21, 17-21 til Værløse-spilleren, som til gengæld tabte finalen til den tidligere Skælskør-spiller Kim Bruun, der nu repræsenterer Herlev/Hjorten.

I damesingle strøg Frederikke Lund til gengæld til tops. Lund, der stammer fra Næstved, var lidt en outsider til titlen, da Amalie Schultz Terp-Nielsen fra Højbjerg havde kvalificeret sig med suverænt flest point.

Højbjerg-spilleren kom enddog ikke videre fra puljen i det fynske, så Lund kunne tage trofæet ved først at slå Josefine Jensen fra Skagen i semifinalen og derefter Værløses Julie Dawall Jakobsen i finalen. Her vandt Frederikke Lund, der til daglig spiller for Solrød Strand, 21-15, 21-15.

Slagelse-drengen Emil Hybel var med i herredouble, hvor han og makkeren fra Solrød Strand, Rasmus Espersen, måtte give fortabt i indledende puljespil.ring

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?