26. maj 2020
Daniel Twistmann spillede en god kamp for Næstved Herlufsholm og tager her en TMS?er under kærlig behandling i et brydegreb. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Daniel Twistmann spillede en god kamp for Næstved Herlufsholm og tager her en TMS?er under kærlig behandling i et brydegreb. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forventet sejr i premierekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forventet sejr i premierekamp
Sport Sjællandske - 19. september 2019 kl. 22:54
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rusten skulle bankes af, en del nye skulle hilse på de gamle og hjemmepublikum og forventningen var samtidig en sejr over 1. divisionsreserverne fra Ringsted.

Sådan nogenlunde var betingelserne for Næstved Herlufsholms håndboldmænd, der da heller ikke skuffede resultatmæssigt i 2. divisionspremieren.

Med otte overskydende mål, lige fordelt med fire overskydende i hver halvleg løb sydsjællænderne med sejren på 26-18, og ellers var det en typisk premierekamp.

- Ja, faktisk synes jeg, vi spiller bedre end resultatet viser. Men vi brænder for meget. Alene i 1. halvleg har vi en scoringsprocent på 50, og syv 100 procentchancer bliver brændt, siger Næstved Herlufsholms træner Tomas Laursen.

Han var bestemt ikke tilfreds med sine fløje, der var nogle af de store syndere, hvad afbrændere angår.

Men det var trods alt debutanten, Martin Larsen, der scorede sæsonens første mål for både ham selv og holdet, da han gjorde det til 1-0 fra højrefløjen. Larsen fik dog også brændt en del, men han fortsatte ufortrødent, hvilket var meget sigende for både ham og resten af holdet.

Selv om ikke alt lykkedes, blev sydsjællænderne ved, og så er det jo heller ikke så tosset, at man har en stærk defensiv, der på ren manpower fik stoppet det meste af TMS' angrebsspil. Og bag sig havde forsvaret en velspillende Jonas Hansen, der også tog godt fra.

Gæsterne blev ledt an af rutinerede Claus Vinding, der blev TMS-topscorer med fem mål, og den tidligere Korsør Slagelse-spiller Tobias Gravesen scorede tre gange. Vinding viste, at han stadig kan sno sig igennem et forsvar, men han var ret alene om det fra Ringsteds side.

Specielt værternes tre centrale i forsvaret Joachim Møller, Kasper Lund og debutanten Mathias Brandt viste stor styrke, og til tider også Jasper Jacobsen.

Desværre for den ellers stærkt skydende Jacobsen måtte han udgå efter godt 20 minutter, da han vred om på venstre ankel i et forsøg på hopskud. Det så slemt ud, da bagspilleren blev støttet fra banen.

- Vi må se, hvor slemt det er med Jasper. Vi håber det bedste, konstaterer Tomas Laursen, der i forvejen ikke er så bred på backpladserne.

Det blev til gengæld givet yderligere debut til Jonas Lindahl og Mikkel »Døve« Pedersen, som begge agerede playmakere på skift og fik smag for 2. divisionshåndbold i Herlufsholm-hallen.

Hjemmeholdet fik den forventede sejr, som burde have været større. Føringen undervejs i 1. halvleg var blandt andet 11-4 og i 2. halvleg på 23-15 efter en god periode af især Daniel Twistmann, men det kunne alt andet lige godt være blevet til flere scoringer af eksempelvis topscorer Oliver Romme, og Mathias Brandt fik kun puttet en enkelt ind i slutningen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?