21. juni 2021
Mathias Drost nåede at score to gange for Vordingborg, inden han måtte gå ud efter et kvarter. Foto: Kenn Thomsen
Mathias Drost nåede at score to gange for Vordingborg, inden han måtte gå ud efter et kvarter. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foran med tre - fik kun uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foran med tre - fik kun uafgjort
Sport Sjællandske - 17. oktober 2020 kl. 18:27
Af John Ringstrøm

Føringer på 3-0 og 4-1 bør som regel være nok til sejr. Især når der ved sidstnævnte stilling kun resterer 25 minutter af en fodboldkamp.

Men Vordingborg kunne ikke holde de to relativt store føringer i hjemmekampen mod Allerød. Og for nordsjællænderne var det den indskiftede anfører Mark Parrish, der skaffede gæsterne det ene point med scoring til 4-4 fem minutter inde i tillægstiden.

Sydsjællænderne fik ellers en kanonstart på opgøret. Mathias Drost scorede to gange indenfor de første seks minutter, men efter godt et kvarter måtte den stærke Vordingborg-spiller lade sig skifte ud med en lyskeskade.

Substitutten Mikkel Bruun kom dog ind og var med i målet til 3-0, som Jannik Skov Hansen satte ind efter godt en halv time.

Den stilling holdt til pausen, men tre indskiftninger af Allerød til 2. halvleg var med til at vende op og ned på opgøret.

Først reducerede Mark Parrish til 1-3, men da Vordingborgs pause-indskifter, Kristoffer Lohse, bragte værterne foran 4-1 cirkka midt i 2. halvleg, lignede det sæsonens kun anden sejr til de blå-/hvidstribede fra Gåsetårns-byen.

Allerød fortsatte dog med at trykke på og øse høje bolde ind i Vordingborgs felt, hvor keeper TImmi Nielsen flere gange måtte hive store redninger frem. Nielsen var dog prisgivet, da Jacob Harlev først gjorde det til 2-4, mens keeperen var på en rodet skovtur ved målet til 3-4 - også sat ind af Harlev.

Der resterede et kvarters tid, og havde Allerød udlignet kort efter, var nordsjællænderne sikkert også rendt med sejren. Nu måtte de »nøjes« med at få uafgjort på Parrish' 4-4-mål i 96. minut, og det resultat var der egentlig ikke nogen af holdene, der var særlig begejstret for.

Allerød-lejren var skuffet over at være bagud med tre mål undervejs, mens Vordingborg-lejren var skuffet over ikke at kunne holde en (to) tremåls-føringer.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?