9. august 2020
Siden 2014 har 15 drenge og piger fra VK Vestsjælland været udtaget til et ungdomslandshold. Kristian Kold blev nummer 16, da han sikrede sig en plads på U19-landsholdet. Foto: VK Vestsjælland
Siden 2014 har 15 drenge og piger fra VK Vestsjælland været udtaget til et ungdomslandshold. Kristian Kold blev nummer 16, da han sikrede sig en plads på U19-landsholdet. Foto: VK Vestsjælland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem VKV'ere på ungdomslandsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem VKV'ere på ungdomslandsholdet
Sport Sjællandske - 08. juli 2020 kl. 19:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var genvalgt til Kalle Madsen, Joshua Huntley, Emilie Højland og Emma Gylling fra VK Vestsjælland, da Vollyball Danmark for nylig udtog de danske ungdomslandshold til NEVZA - det nordatlantiske mesterskab - i oktober.

Men vestsjællænderne får også en debutant med.

Kristian Kold har nemlig formået at tilkæmpe sig en plads på U19-landholdsholdet sammen med Kalle Madsen, der allerede er noteret for 33 kampe på holdet - samt seks på seniorlandsholdet.

- Jeg har lidt på ham i højden, men ellers er han en stor dreng..., siger Kristian Kold med et grin.

Han er selv blevet 10 kilo tungere og tilsvarende stærkere det sidste års tid, og det er en af grundene til, at han nu endelig kan trække i landsholdstrøjen.

- Det glippede sidste år, hvor jeg gik at vide, at jeg var den sidste, der blev sorteret fra. Så alle der kender mig ved, at en plads på U19-landsholdet var en af de største ting, jeg kunne opnå i år, siger Kristian Kold.

Joshua Huntley er udtaget til U17-landsholdet for andet år i træk, Emma Gylling er med på pigernes hold i samme aldersgruppe, mens Emilie Højland er vokset fra U17- til U19-landsholdet.

Dermed er VK Vestsjælland repræsenteret i alle aldersgrupper på de danske ungdomslandshold, hvilket lover godt for fremtiden.

- Jeg er så stolt af de unge, og de har virkelig fortjent det. Deres engagement og drive er en stor inspiration for de øvrige medlemmer i klubben. Samtidig skal der også sendes masser af roser til deres holdkammerater, familie, trænere og ikke mindst klubben som helhed, der har været med til at gøre det hele muligt, siger VK Vestsjællands talentchef Kim Buchwald.

- Vi sætter en stor ære i at udvikle egne talenter, og vi satser samtidig på vores egne spillere på Liganiveau. Vi tror på, at vi i fremtiden kan komme til at spille med om medaljer i Volleyligaen, hvis vi fortsætter med at have stort fokus på vores udviklingsarbejde.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?