28. september 2021
Zouher Abdullatif håber pokalsejren kan give et selvtillidsboost frem mod den vigtige sæsonåbner i 3. division på lørdag. 

Foto: Noah Thilemann
Zouher Abdullatif håber pokalsejren kan give et selvtillidsboost frem mod den vigtige sæsonåbner i 3. division på lørdag. Foto: Noah Thilemann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debutant blev matchvinder i Slagelse-avancement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debutant blev matchvinder i Slagelse-avancement
Opdateret 03. august 2021 kl. 22:36
Sport Sjællandske - 03. august 2021 kl. 22:31
Af Andreas Lissau

Slagelse B&I var tirsdag aften taget en tur til Fyn, hvor Tarup-Paarup ventede i første runde af Sydbank Pokalen.

Her blev én enkelt scoring nok til at sende vestsjællænderne videre i turneringen.

Efter en scoring af nyerhvervelsen og debutanten, 20-årige Ahmad Traore, kunne Slagelse-mandskabet derfor køre retur over Storebæltsbroen med en 0-1-sejr.

Slagelse dominerede i første halvleg, men kunne ikke få hul på bylden.

Stillingen var derfor status quo efter de første 45 minutter.

Efter et par hurtige kombinationer mellem Marius Kryger, Mathias Bjaldby og debutant-Traore fik vestsjællænderne dog bragt sig foran med den forløsende scoring fem minutter inde i anden halvleg.

Efter de fine kombinationer var det den 20-årige offensiv Ahmad Traore, der er kommet til fra Herlev i sommerpausen, som på et fladt indlæg af Marius Kryger med indersiden satte bolden i nettet.

I den resterende del af kampen udviklede det sig til at blive en noget rodet affære.

Med to feberredninger af rutinerede Sebastian Olsen i målet blev det dog ved 0-1 på resultattavlen til de rødblusede gæster, som dermed er med i bowlen, når der trækkes lod til anden runde i Sydbank Pokalen.

Sejren glæder cheftræner Zouher Abdullatif.

- Det har været en lidt hektisk opstart, men nu har vi fået nogle gode sejre, og kigger fremad. Vi har fået samlet en rigtig fin trup, og når vi får skabt endnu bedre relationer, og bliver en endnu bedre enhed, så bliver vi rigtig gode. Vi har nogle udfald qua vores unge gennemsnitsalder, som i dag var 21 år blandt de startende, og det skal vi arbejde på at få minimeret, lyder det fra cheftræneren, der allerede har rettet fokus mod lørdag:

- Nu skal vi have bygget på i løbet af ugen, så vi kan komme godt fra start på lørdag. Ellers bliver den her sejr hurtigt ligegyldig. Vi har hele tiden haft kampen på lørdag i baghovedet både før, under og efter kampen. Men sejrer avler sejrer, så det håber jeg, vi vil se lørdag, lyder det fra Abdullatif.

Slagelse B&I åbner sæsonen i 3. division, når de på lørdag tager imod Young Boys FD klokken 15.00 på Harboe Arena.

Stemmer du til kommunalvalget i år?