28. maj 2020
Silas Dinesen var vanvittig stærk på stregen og scorede ni gange, da Korsør Slagelse besejrede TMS Ringsteds andethold med 33-25. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Silas Dinesen var vanvittig stærk på stregen og scorede ni gange, da Korsør Slagelse besejrede TMS Ringsteds andethold med 33-25. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De to point faldt på et tørt sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De to point faldt på et tørt sted
Sport Sjællandske - 02. november 2019 kl. 19:17
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På grund af dryppende regnvand fra taget i Storebæltshallen blev lørdagens 2. divisionskamp mellem Korsør Slagelse og TMS Ringsted flyttet til Tårnborghallen med kort varsel, og den ændring lod til at passe hjemmeholdet bedst.

I hvert fald leverede vestsjællænderne en times fin fight og sikrede sig to fortjente point mod de grønblusede gæster, der kun nåede op i højeste gear i små 10 minutter midt i anden halvleg.

I de hidtidige kampe har Korsør Slagelse-spillerne haft alarmerende lavt lufttryk i lungerne efter tre kvarter, men det var ingen bekymring at spore, da venstrefløjen Nikolaj Salmony gjorde det til 23-16 efter 44 minutter.

Mindre end ni minutter senere var kampen dog pludselig på vippen.

TMS' playmaker Dejan Brajic tyrede seks af sine 10 mål ind i den periode, og da Valdemar Gravesen også kom op i fart og fulgte trop med et par flotte riv fra højre back, skrumpede Korsør Slagelses føring ind til 26-24.

Punkteringen udeblev
Gennem hele kampen havde hjemmeholdets bagkæde med gennembrudsstærke Mikkel Møller, Krystian Jensen og Johannes Larsen knoklet forbilledligt, mens stregspilleren Silas Dinesen havde leveret mirakler og omsat stort set alle indspil til mål.

Og i forsvaret havde hele besætningen arbejdet ihærdigt og holdt fast i føringen siden 6-5. Men nu truede den sædvanlige punktering.

Om det skyldes luftkvaliteten i Tårnborghallen er uvist, men denne søndag var der ilt nok til både hjerne og muskler helt til slutfløjtet.

Okay. Måske var Johannes Larsen kørt flad, men han fik lov til at puste ud med en mandsopdækning foran sig, og det gav holdkammeraterne mere plads at spille på. Og den udnyttede de.

Mikkel Møller gjorde det til 27-14 på en frispilning fra Krystian Jensen, Nikolaj Salmony puttede målet til 28-14 ind fra venstre fløj, og Silas Dinesen rev sig fri på stregen nok engang og scorede til 29-25 med fire minutter tilbage af kampen.

Veteran-keeper Mikael Jensen fandt også lige et par redninger frem, og så endte det hele med en tilsynelandende sikker hjemmesejr på 33-25.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?