27. oktober 2020
Niclas Nøhr (bagerst til højre) og Amalie Magelund tabte i tre sæt til kammeraterne Mathias Christiansen og Alexandra Bøje. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
gallery icon

Se billedserie

Niclas Nøhr (bagerst til højre) og Amalie Magelund tabte i tre sæt til kammeraterne Mathias Christiansen og Alexandra Bøje. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De lokale sagde farvel til Denmark Open

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De lokale sagde farvel til Denmark Open
Sport Sjællandske - 15. oktober 2020 kl. 23:02
Af John Ringstrøm

Torsdagens anden runde blev endestation ved Denmark Open for de resterende badmintonspillere fra det syd- og vestsjællandske område.

Den største skuffelse stod Team Skælskørs Kim Astrup og makkeren Anders Skaarup Rasmussen for i herredouble, da de tabte til det unge, danske par Joel Eipe og Rasmus Kjær.

Et brag af en ren dansk mixeddouble røg ud til Mathias Christiansens og Alexandra Bøjes fordel, da de slog mønboen Niclas Nøhr og makker Amalie Magelund. Det var en af dagens mest spændende og godt spillede kampe, som Nøhr og Magelund ellers havde matchbold på ved 20-19 i tredje sæt. Men på blandt andet nogle fejl af Nøhr tog modstanderne tre point i træk og vandt opgøret.

Også Line Christophersen fra Dianalund var ude i en flot kamp mod den olympiske mester, spanske Carolina Marin. I hvert fald frem til 13-13 i første sæt, hvorefter Marin skruede op for både spille- og lydniveauet.

- Jeg synes ikke, hendes råb påvirker mig. Man er vant til, at folk råber, når man spiller. Jeg synes godt, jeg kunne være med i tempo, men kom til at gå lidt for tidligt efter at få boldene ned. I andet sæt kommer jeg til at blive alt for nemt presset ned i min forhånd og får stået lidt for stille. Det, jeg kan tage med fra kampen, er, at jeg godt kan være med i tempoet, men også selv lave nogle point. Jeg skal arbejde på at få lidt flere variationer, når jeg bliver presset og er i defensiven, siger Christophersen.

I damedouble fik Mette Poulsen fra Næstved og makker Alexandra Bøje ikke mange ben til jorden mod de bulgarske Stoeva-søstre, der vandt 21-7, 21-9.

I herresingle måtte Team Skælskørs hollænder Mark Caljouw også sige farvel. Han vandt ellers første sæt mod danske Rasmus Gemke, men tabte de to næste.

Også Skælskørs to andre hollændere i mixeddouble, Ruben Jille og Imke Van Der Aar, måtte lade livet, da de sent torsdag tabte til finaleseedede Ellis og Smith fra England.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?