25. oktober 2020
- Det er en lidt underlig følelse. Men det er dejligt, sagde Line Christophersen efter tirsdagens sejr over Line Kjærsfeldt. Foto: Claus Fisker/Scanpix
- Det er en lidt underlig følelse. Men det er dejligt, sagde Line Christophersen efter tirsdagens sejr over Line Kjærsfeldt. Foto: Claus Fisker/Scanpix
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarks bedste Line

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks bedste Line
Sport Sjællandske - 13. oktober 2020 kl. 22:23

Da Line Christophersen fra Dianalund blev dansk mester i damesingle i februar, var Line Kjærsfeldt ikke med på grund af en skade.

Men tirsdag aften stod de to navnesøstre over for hinanden i 1. runde af Denmark Open.

Og selv om det var første gang 20-årige Line Christophersen deltog i en turnering på World Tour-niveau, vandt hun kampen over sin mere rutinerede modstander med 21-18, 21-18.

- Jeg er lettet og glad for at have fået sejren. Jeg var meget nervøs inden kampen, sagde Line Christophersen i et interview med Badminton Danmark efter det 36 minutter lange opgør.

Her satte hun også ord på, hvordan det er at spille kamp mod en landsholdskammerat, som man kender ud og ind fra den daglige træning i Brøndby.

- Det er selvfølgelig mærkeligt. Man ved, hvad den anden kommer med, så det bliver nogle gange lidt mærkeligt spil, siger Line Christophersen.

Onsdag har Gentofte-spilleren kampfri, og den skal hun bruge på at forberede sig på et møde med den tredobbelte verdensmester og OL-guldvinder Carolina Marin fra Spanien på torsdag.

- Jeg håber egentlig bare, at vi får en god kamp, og at jeg kan være med, siger Line Christophersen inden kampen mod endnu en tidligere Skælskør-spiller.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?