9. august 2020
Morten Hansen (t.v.) og Morten Egede kunne ikke stoppe Ajax. Foto: Anders Ole Olsen
Morten Hansen (t.v.) og Morten Egede kunne ikke stoppe Ajax. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dalby tabte bundslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dalby tabte bundslag
Sport Sjællandske - 01. december 2019 kl. 21:45
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Langt hen af vejen kæmpede Dalbys håndboldmænd i 2. division godt med i hjemmekampen mod bundkonkurrenterne fra Ajax, men for store udfald gjorde, at sydøstsjællænderne aldrig kom i nærheden af point.

Den første halve time var ellers positiv og med en velspillende Nicklas Damø i målet gav Dalby gæsterne hård kamp til stregen. Havde eksempelvis Michael Roslind også fået en bedre start, end han fik ved blandt andet ikke at gribe to udkast, kunne værterne måske endda været gået til pause foran.

- Der blev også brændt for meget og vi smed for meget væk. Så vi nåede ikke at få kapital af en ellers god 1. halvleg, erkender Dalby-træner Per Rasmussen.

Det var dog ingen katastrofe at være bagud med to ved pausen, så optimismen var i behold ved indgangen til 2. halvleg.

- Vi var lidt ærgerlige over at være bagud ved pausen, men to mål var intet problem. Men når vi så går ind og går fra at være bagud 14-18 til 14-25, er det selvfølgelig slut, siger Per Rasmussen.

Ajax scorede altså syv mål i træk i den periode, hvor intet lykkedes for hjemmeholdet. Damø blev skudt i sænk i målet og frustrationerne blussede op i lys lue, blandt andet illustreret ved en to-minutters udvisning for brok til Morten Egede.

Samtidig blev der stadig brændt et par store direktører i fri position, hvor Ajax' stærke keeper fra førsteholdstruppen viste klassen.

- Ajax kom altså også med et godt hold, da deres førstehold (i 1. division, red.) havde fri-weekend. Men vi er jo også stadig ramt på resurser, og det kniber med niveauet angrebsmæssigt. VI har blandt andet tre stregspillere som på skift må spille bagude. Vi har skader og nogle træner kun én gang om ugen. Det giver ubalance og det kan ikke lade sig gøre i 2. division, konstaterer Rasmussen.

2. division, mænd
Dalby - Ajax: 21-30 (12-14)

Målscorere for Dalby: Morten Egede 5, Adam Damgaard 4 (2), Michael Roslind 3 (1), Anders Dalgaard, Ulrik Damgaard og Morten Hansen hver 2, Jesper Trempenau, Kasper Roslind, Ulrik Damgaard, Sebastian Zabell hver 1.

Udvisninger: 2-1
Stillinger undervejs: 3-1, 5-5, 9-13, 14-18, 15-25.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?