26. maj 2020
Line Christophersen slog verdens nummer 36, Tyrkiets Yilgit Neslihan, i finalen i Belgien. Brormand Mads (i baggrunden) tabte i kvartfinalen. Foto: Badminton Europe
Line Christophersen slog verdens nummer 36, Tyrkiets Yilgit Neslihan, i finalen i Belgien. Brormand Mads (i baggrunden) tabte i kvartfinalen. Foto: Badminton Europe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Christophersen strøg til tops i Belgien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christophersen strøg til tops i Belgien
Sport Sjællandske - 15. september 2019 kl. 20:59
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tyrkerne røg på stribe, da badmintonspilleren Line Christophersen holdt hof i Belgian International, en Challenge-turnering på niveau lige under BWFs Super 100-turneringer.

Dianalund-pigen havde i de første to runder besejret en lette og en bulgarer, men fra kvartfinalen og frem stod hun overfor tre tyrkiske spillere på skift.

Først vandt hun over Tyrkiets tredjebedste, Bayrak, med 21-16, 21-13. Dernæst gik det ud over deres næstbedste, Demirbag, med 21-14 og 21-16, og endelig i finalen gjorde hun det af med den topseedede tyrker, Yigit Neslihan, der er nummer 35 på verdensranglisten, mens danskeren var nede som nummer 126 inden turneringen.

Christophersen vandt et tæt første sæt med 23-21, og tabte så andet sæt hele 12-21. Men i finalens tredje sæt var den unge vestsjællænder igen ovenpå og vandt overbevisende 21-11.

Dermed vandt Line Christophersen sin første Challenge-turnering.

- Den ligger rimelig højt over mine sejre, da det er min første Challenge, jeg vinder som senior. Det giver tro på, at jeg kan nå endnu videre, siger hun.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?