29. november 2020
Som seedet ved DM er Line Christophersen fra Dianalund direkte i kvartfinalen i damesingle. Storebror Mads måtte til gengæld gennem seks sæt for at nå lige så langt i herresingle. Privatfoto
Som seedet ved DM er Line Christophersen fra Dianalund direkte i kvartfinalen i damesingle. Storebror Mads måtte til gengæld gennem seks sæt for at nå lige så langt i herresingle. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Christophersen overlevede fire matchbolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christophersen overlevede fire matchbolde
Sport Sjællandske - 05. februar 2020 kl. 22:11

De seedede spillere ved DM i badminton er direkte i kvartfinalerne, mens resten måtte slide hårdt i det på førstedagen af mesterskaberne i Aarhus - ikke mindst Gentofte-spilleren Mads Christophersen fra Dianalund.

I sin første kamp slog han David Kim Kristensen 21-9, 22-24, 21-16, og derefter fulgte et endnu større drama mod Ditlev Jæger Holm.

Igen vandt vestsjællænderen første sæt overlegent med 21-5, men tabte så andet sæt 17-21 og fortsatte nedturen frem til 16-20 i tredje sæt.

På randen af nederlag fandt Mads Christophersen dog storspillet frem og nappede seks point på stribe til sejr på 22-20.

- Jeg blev ved med at spille min chance, tøvede ikke og gjorde tingene 100 procent - og så kan det jo godt lade sig gøre at vinde så mange bolde i træk. Det er bare specielt, når det er på det tidspunkt, siger Mads Christophersen, der nu kan se frem til en kvartfinale mod andenseedede Viktor Axelsen.

- Det bliver spændende - håber jeg. Det er altid sjovt at måle sig med de bedste. Indtil nu har jeg kun trænet lidt med ham i Brøndby, så det bliver min debut, og jeg skal bare ind og spille frit, siger han.

Mads Christophersens lillesøster og klubkammerat Line Christophersen er blandt de seedede spillere, der er direkte i kvartfinalen i damesingle.

Og her skal hun møde 18-årige Frederikke Lund fra Næstved.

Solrød Strand-spilleren slog både Anne Siess Ryberg og Anne Fuglsang i to sikre sæt, men tabte til gengæld sin første kamp i damedouble samme med Signe Schultz Terp-Nielsen.

Parret vandt ellers første sæt mod Marie Louise Steffensen og Isabella Nielsen 21-16, men tabte så de to næste sæt 12-21, 15-21.

Slagelse-drengen Emil Hybel, der også stiller op for Solrød Strand, faldt også i tre sæt i 1. runde i mixeddouble.

Emil Hybel og Freja Ravn tabte 22-20, 19-21, 16-21 til Joel Eipe og Julie Finne-Ipsen, og dermed er mønboen Niclas Nøhr eneste tilbageværende lokale deltager i rækken sammen med makkeren Sara Thygesen.

I herredouble vandt Mads Pieler Kolding fra Team Skælskør to kampe sammen med Rasmus Espersen og spillede sig i kvartfinalen mod sin topseedede klubkammerat Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen.

Skælskørs tredje herredouble-deltager, Frederik Søgaard, tabte sammen med Philip Seerup 13-21, 22-24 til Joel Eipe og Rasmus Kjær Pedersen i 2. runde.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?