11. maj 2021
Line Christophersen var totalt overlegen mod Julie Davall. Foto: Badminton Europe/Yevhen Lieskov
Line Christophersen var totalt overlegen mod Julie Davall. Foto: Badminton Europe/Yevhen Lieskov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Christophersen kom forsinket i semifinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christophersen kom forsinket i semifinalen
Sport Sjællandske - 30. april 2021 kl. 21:43
Af Claus Rasmussen

Sejrscifrene var totalt overbevisende, da Line Christophersen fredag spillede sig i semifinalen ved EM i Kiev.

Den danske damesinglemester fra Dianalund vandt så sikkert som 21-9, 21-8 over Julie Dawall Jakobsen, og der er ingen grund til at tro, at kampen var tættere end som så.

På resultatopdateringen fra mesterskaberne i den ukrainske hovedstad, står kampen ellers til at have varet i 49 minutter. Men det passer kun delvis.

- Ja, der står 49 minutter, men der var problemer med banen da det stod 2-1 så vi endte med at skrifte bane. Så det tog cirka 25 minutter, før vi kom i gang igen, siger Line Christophersen.

Vestsjællænderen lod sig dog ikke slå af afbrydelsen og buldrede i semifinalen - og sikrede sig dermed minimum en bronzemedalje.

- Jeg spillede rigtig godt, og følte jeg havde god ro på, siger Line Christophersen.

- Det er da super fedt nu og stå og være sikker på en medalje, men håber det bliver en god kamp i morgen, og at jeg kan forsætte det gode spil.

Lørdag venter fjerdeseedede Kirsty Gilmour fra Skotland, mens den anden semifinale står mellem Carolina Marin fra Spanien og tyrkiske Neslihan Yigit, der slog den kommende Skælskør-spiller Yvonne Li i sin kvartfinalen.

Carolina Marin vandt uden kamp over Line Kjærsfeldt.

Team Skælskør er dog sikret to medaljer ved EM.

Kim Astrup og makkeren Anders Skaarup Rasmussen slog det franske brødrepar Christo Popov og Toma Junior POPO 21-12, 19-21, 21-9 i herredouble, mens hollænderen Selena Piek og Cheryl Seinen sendte Mette Poulsen fra Næstved og Alexandra Bøje ud med cifrene 17-21, 21-19, 21-12 i damedouble.

I semifinalen skal topseedede Kim Astrup og Anders Skaarup op mod Mark Lamsfuss og Martin Seidel fra Tyskland, mens Piek og Seinen møder englænderne Chloe Birch og Lauren Smith, der er seedet to.

Selena Piek var også i kvartfinalen i mixeddouble sammen med Robin Tabeling, men her tabte hollænderne 8-21, 12-21 til tyskerne Mark Lamsfuss og Isabel Herttrich.

Skælskørs hollandske herresingle Mark Caljouw var også blandt de sidste otte, men måtte se sig slået 19-21, 21-17, 15-21 af Hans-Kristian Vittinghus.

I semifinalen møder Vittinghus den andenseedede Anders Antonsen, mens den anden semifinale står mellem topseedede Viktor Axelsen og den tidligere Skælskør-spiller Kalle Koljonen.

Finnen ødelagde en total dansk triumf i herresingle, da han slog Rasmus Gemke i to sæt.

I mixeddouble er Mathias Christiansen og Alexandra Bøje klar til semifinalen, mens Maiken Fruergaard og Sara Thygesen er sidste danske håb i damedouble.

De kommende Skælskør-spillere Freja Ravn og Amalie Magelund kunne nemlig ikke hamle op med de topseedede bulgarske Stoeva-søstre, der vandt 21-12, 21-17.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?