25. juni 2021
Hector Ahlgren (højest i hvid) scorede sit første seniormål for Herlufsholm. Her er han og Janus Madsen (t.v.) i kamp mod Væggerløse i en tidligere kamp. Foto: John Ringstrøm
Hector Ahlgren (højest i hvid) scorede sit første seniormål for Herlufsholm. Her er han og Janus Madsen (t.v.) i kamp mod Væggerløse i en tidligere kamp. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bruuns første trænersejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bruuns første trænersejr
Sport Sjællandske - 09. maj 2021 kl. 18:48
Af John Ringstrøm

I fjerde forsøg lykkedes det Mikkel Bruun at få sin første sejr som cheftræner for Herlufsholms sjællandsseriehold, da hans mandskab besejrede Væggerløse ude med 3-1.

Men det var ikke eneste milepæl hos sydsjællænderne. Også Hector Ahlgren leverede en personlig triumf, da han scorede sit første seniormål for Herlufsholm. En længe ventet begivenhed for den unge angriber.

Det skete, da han cementerede sejren med målet til 3-1 få minutter før tid.

- Vi havde sat Jacob Helsinghoff på banen og han spillede bolden dybt til Hector. En forløsning for både ham og os. Det var en fed fornemmelse at vinde. Nu har vi været okay med bortset fra i Køge, og nu fik vi en sejr, siger Mikkel Bruun.

Herlufsholm fik ellers en skidt start på opgøret i Væggerløse.

- Vi var helt væk i 1. halvleg. Vi havde godt nok bolden meget, men vi blev trukket ned i deres tempo og spillede alt for langsomt, siger Mikkel Bruun, der fik ændret i pausen.

Gæsterne kom anderledes ud til 2. halvleg og lagde et bedre tryk. Alligevel kom værterne foran, da Martin Stryhn Hansen snød Herlufsholm-forsvaret og keeper Rasmus Thorslund Hansen.

- Vi var ellers i overtal, da de havde en ude med gult kort. Men vi fik ændret ved at smide en forsvarsspiller op på midtbanen og foretog også en udskiftning. Vi fik også udlignet kort efter ved Magnus Kristensen i en situation, hvor vi ellers kunne have fået straffespark og rødt kort til dem, mener Mikkel Bruun.

Udligningen gav gæsterne noget mere tro på det. Og især anfører Mads Bo Pedersen, der dog sagen i egen hånd og udnyttede en bold i feltet til 2-1-føring med et kvarters tid igen.

Og så lykkedes det altså Hector Ahlgren at slukke lyset på NBJ Arena for hjemmeholdet med scoringen i 86. minut.

- Det var velfortjent. Den energi, vi viste i 2. halvleg, er dér, hvor vi skal være. Vi får skabt nogle chancer og kæmper godt, konstaterer cheftræneren, som også kan klappe sig selv på skulderen over udviklingen i kampen.

- Dem, der kommer ind fra bænken, går også en forskel. Men det var en uyhre vigtig sejr, for nu er over stregen foran de to nederste og vi er to point foran Væggerløse, istedet for at have været fire efter dem, konstaterer Mikkel Bruun.

Sydsjællænderne mangler fire kampe i sjællandsseriens nedrykningspulje. Hvor mange, der endegyldigt rykker ned, afhænger stadig af op- og nedrykningstilfældene længere oppe i systemet.

Næste opgave for Herlufsholm er lokalopgøret hjemme mod Haslev FC.

Sjællandsserien Væggerløse - Herlufsholm: 1-3 (0-0) 1-0: Martin Stryhn Hansen (56) 1-1: Magnus Kristensen (58) 1-2: Mads Bo Pedersen (76) 1-3: Hector Ahlgren (86)

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?