15. august 2020
Korsør-træner Jakob Larsen var irriteret over et manglende straffekast i slutsekunderne af udekampen mod Køge. Foto: Anders Ole Olsen
Korsør-træner Jakob Larsen var irriteret over et manglende straffekast i slutsekunderne af udekampen mod Køge. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bittert Korsør-nederlag på ét mål i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bittert Korsør-nederlag på ét mål i Køge
Sport Sjællandske - 11. november 2019 kl. 12:03
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 15 sekunder tilbage af en højdramatisk håndboldkamp mellem Køge og Korsør Slagelse, havde Korsør Slagelse alle muligheder for at fuldbyrde et fremragende comeback. Vestsjællænderne havde bolden, og Johannes Larsen kom på kant af Køges forsvar, inden en Køge-spiller får ramt Larsen godt og grundigt med en tackling, der i 99 ud af 100 tilfælde ville udløse straffekast.

Det gjorde den bare ikke denne gang. Dommerparret valgte at fløjte frikast til uddelt overraskelse for Køge-spillerne, og kæmpe frustration for Korsør Slagelse-lejren.

- Man skal altid passe på med at skyde skylden på dommerne, og det er jeg ikke ret stor fan af, men i dette tilfælde var der så soleklart straffekast, at jeg mener, vi ganske enkelt bliver uretfærdigt behandlet. Generelt var jeg ikke imponeret af det dommerpar, vi havde. Vi fik ni udvisninger og Køge fik to gange to minutter til sammenligning, siger Jakob Larsen.

Korsør Slagelse-træneren er harm over dommerpræstationen, men han er stadig mand nok til også at påtage sig sin del af ansvaret for det eller de manglende point.

- Jeg havde ikke haft mulighed for at se Køge, så vi var ikke særligt forberedte på dem som modstander, og det kunne jeg se i de første 20 minutter. Det kostede helt klart og var en af forklaringerne på en dårlig første halvleg, siger Jakob Larsen.

Han fik imidlertid rettet til i pausen, hvor et keeperbytte og en ny forsvarsformation gjorde underværker.

- Vi fik Kristian Borowik og Mads Hansen ind i et 6-0-forsvar, og det gav Christian Christensen gode betingelser for at stå godt i målet, siger Jakob Larsen, der langsomt men sikkert kunne se sit mandskab indhente Køge for til sidst at snuble på målstregen.

- Det er så surt, at vi ikke fik noget med fra kampen. Særligt efter vores flotte comeback. Vi var bagud med 16-8 kort før pausen, så at vi kan holde Køge på ni scoringer efter pausen er godkendt. Problemet var vores første halvleg, siger Jakob Larsen, der stod med bange anelser efter et kvarter.

- Jeg havde sagt til spillerne, at det under alle omstændigheder var vigtigt, at vi ikke fik en røvfuld, fordi vi gerne skulle kunne blive bedre indbyrdes mod Køge. Da vi så var bagud med syv efter et kvarter, tænkte jeg da; åh, åh, siger Jakob Larsen.

Nu venter der en svær udekamp mod IF Stadion, der er en del af topstriden, inden en helt vital kamp mod Dalby, der fortsat har sine første point til gode i denne sæson.

- Det er klart, at vi kommer til at have Dalby-kampen med i tankerne, når vi skal møde Stadion. Det kan godt være, at vi sparer nogle af de stamspillere, der døjer med skavanker, så de kan være helt klar mod Dalby, siger Jakob Larsen.

2. division, mænd
Køge - Korsør Slagelse: 25-24 (16-11)

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?