29. november 2020
Kim Astrup og Anders Skaarup fandt storspillet frem og udraderede Lee Yong Dae og Kim Gi Jung i 2. runde af Indonesia Masters. Foto: Claus Rasmussen
Kim Astrup og Anders Skaarup fandt storspillet frem og udraderede Lee Yong Dae og Kim Gi Jung i 2. runde af Indonesia Masters. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Astrup og Skaarup smadrede stærke koreanere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Astrup og Skaarup smadrede stærke koreanere
Sport Sjællandske - 16. januar 2020 kl. 17:21
Af Claus Rasmussen

I søndags slog Lee Yong Dae og Kim Gi Jung sig helt til tops i Malaysia Masters, men torsdag kunne den erfarne sydkoreanske herredouble slet ikke stille noget op mod Kim Astrup fra Team Skælskør og Ander Skaarup Rasmussen.

Danskerne vandt i 2. runde af Indonesia Masters så klart som 21-14, 21-7, og modstanderne var kun med til 14-13 i første sæt.

- Vi var sindsygt gode i dag. Vi bevægede os hurtigt og spillede højt tempo. Vi var spilstyrende i servesituationen og gjorde det svært for dem at komme ud af presset, siger en glad Kim Astrup.

- Det var virkelig fedt.
Astrup og Skaarup har haft svært ved at finde den form, der sikrede dem sejren i China Open for snart halvandet år siden, så torsdagens sejr var lidt af en opmuntring for parret.

- Det var som i vores gode periode i 2018 og starten af 2019, siger Kim Astrup.

Team Skælskørs sportschef Steen Schleicher Pedersen kunne også lide, hvad han så fra tilskuerpladserne i Istora Senayan i Jakarta.

- De smadrede dem. De spillede rigtig disciplineret rent taktisk hele kampen igennem, siger den tidligere landstræner, der er i Indonesien for at kommentere til det internationale tv-signal.

I fredagens kvartfinale skal Kim Astrup og Anders Skaarup op mod indoneserne Fajar Alfian og Muhammad Rian Ardianto, der er seedet som nummer fem i turneringen.

Parrene har mødt hinanden to gange tidligere, og danskerne fører 2-0 efter to sejre i tre sæt.

Sejr over VM-sølvvindere

Torsdagen bød også på et stort dansk resultat i damedouble, da Maiken Fruergaard og Sara Thygesen besejrede de andenseedede japanske VM-sølvvindere Yuki Fukushima og Sayaka Hirota 18-21, 23-21, 21-10.

I herresingle er Viktor Axelsen og Anders Antonsen også klar til kvartfinalerne.

Axelsen vandt 21-17, 21-14 over Shesar Hiren Rhrustavito fra Indonesien, mens Antonsen måtte bruge tre sæt på at nedkæmpe japaneren Kenta Nishimoto med 23-21, 4-21, 21-13.

Efter onsdagens sejr over verdensmesteren Chen Yu Fei havde Line Kjærsfeldt også chancen for at spille sig i kvartfinalen, men den tidligere Skælskør-spiller tabte 11-21, 14-21 til amerikanske Beiwen Zhang.

Det blev også til et dansk nederlag i mixeddouble, hvor Mathias Christiansen og Alexandra bøje fik 14 og 11 mod de topseedede kineseren Zheng Si Wei og Huang Ya Qiong, og det lykkedes heller ikke herredoublen Mathias Boe og Mads Conrad-Petersen at spille sig videre.

De tabte 15-21, 13-21 til Aaran Chia og Soh Wooi Yik fra Malaysia.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?