12. maj 2021
Nikoline Schrøder står fuldstændig udækket ved bagerste stolpe og gør det med sit andet mål til 3-0 for Herlufsholm. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Nikoline Schrøder står fuldstændig udækket ved bagerste stolpe og gør det med sit andet mål til 3-0 for Herlufsholm. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 4-0 var for lidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

4-0 var for lidt
Sport Sjællandske - 25. april 2021 kl. 19:09
Af John Ringstrøm

I slutspillet i kvindernes 1. division i fodbold blev Fredensborg sendt hjem med et nederlag på 0-4, men det var først i den sidste fjerdedel af kampen på kunstbanen i Næstved, at de sydsjællandske kvinder fjernede al spænding om resultatet.

Annica Schreiber havde allerede efter 10 minutter sparket værterne foran på et godt og præcist oplæg af tilbagevendte Line Grøndahl, men så skulle der også gå 49 minutter, før næste scoring faldt.

Her var det Nikoline Schrøder, som i straffesparksfeltet var først over en løs bold og bankede den i nettet, og det var også den unge angriber, der skulle gøre det til 3-0 godt 10 minutter senere. Denne gang efter et hjørnespark, hvor Schrøder stod fuldstændig blank ved bagerste stolpe og let kunne ekspedere den i mål.

Tre minutter før tid slukkede Celine Troest lyset for gæsterne med en flot scoring til 4-0.

- Vi spillede godt, men vores udfordring er, at vi skal score nogle flere. Det tager forholdsvis lang tid, inden vi tager brodden ud af kampen. Fredensborg var nu heller ikke særlig gode, mente Herlufsholm-træner Jeppe Tengbjerg.

- De var aldrig farlige, men der skal bare et enkelt »ups« til. Rent opbygningsmæssigt, som vi har arbejdet meget med, lykkedes det godt og alligevel mangler vi lige de sidste procent. Vi skal selvfølgelig tage højde for vinden og det er jo svært, siger Tengbjerg.

De to mål af Nikoline Schrøder var hendes første i slutspillet.

- Og hun har flere. Hun har en på stolpen og en anden sparker hun over mål i det lille felt uden målmand. Havde hun scoret på de to, havde hun været topscorer i 1. division, siger sportschef Steen Hansen, som dog sammen med cheftræneren var godt tilfreds med de tre point.

- Vi er vores egen værste fjende. Vi skal ikke træde ved siden af, for så kommer BSF og Næsby, siger Tengbjerg.

Herlufsholm er på førstepladsen og stadig fem point foran Næsby og seks foran BSF på tredjepladsen. De to bedste bliver i 1. division.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?