23. januar 2021
Mike Mortensen kommer til Slagelse fra Hvidovre. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Mike Mortensen kommer til Slagelse fra Hvidovre. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 1. divisionsrutine forstærker Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. divisionsrutine forstærker Slagelse
Sport Sjællandske - 27. juli 2020 kl. 16:42
Af Simon Ydesen

Som Sjællandske allerede antydede i mandagens avis var der nyt blod på vej til Slagelses divisionstrup. Angriberen Frederik Christensen er allerede præsenteret som første markante forstærkning, og nu følger en række rutinerede spillere, der skal sikre Slagelse et bedre udgangspunkt, end i den forgangne sæson.

Den mangeårige 1. divisionsspiller Mike Mortensen kommer til fra Hvidovre. Han får selskab af Rasmus Tangvig, der har turneret rundt i flere sjællandske divisions og serieklubber, hvor han alle steder har været kendt for at score mål. Senest var Tangvig med til at spille Roskilde KFUM op i 2. division.

Christian Overby spillede lørdag afskedskamp for HB Køge, men den 34-årige forsvarsspiller er ikke færdig med fodbolden endnu. Det kommer nu Slagelse til gavn, som dermed får sin første jyde i truppen i mange år.

Endelig er man også blevet enig med Martin Jensen om en kontraktforlængelse, og uden at sige for meget virker det meget logisk, da netop Martin Jensen utvivlsomt har spillet en rolle i at få de tre nye ansigter til Slagelse.

Jensen har spillet sammen med Overby i HB Køge, mens han har kendt Mike Mortensen og Rasmus Tangvig i mange år. Blandt andet på grund af deres fælles forkærlighed for at spille indefodbold.

Spændt sportschef
Sportschef Søren Andersen er på ferie lige nu, men Sjællandske fangede ham mandag over mobilen, hvor han fortalte lidt om forventningerne til de nye spillere.

- I Rasmus Tangvig får vi en spiller med fart og målfarlighed. Han bliver et stort bidrag til vores offensiv, hvor han forhåbentlig både kan score og lægge op til mål for os. Jeg ser ham umiddelbart som en kantspiller, men han kan også dække andre offensive positioner, siger Søren Andersen.

- Rasmus Tangvig er en spiller, som vi tidligere har forsøgt at få til Slagelse, så nu glæder jeg mig helt vildt til at se ham på vores hold, siger Søren Andersen.

Spillende forsvar
Slagelse har i de forgangne sæsoner ikke just været kendetegnet ved spillende midterforsvarere, men nu får man i Mike Mortensen en spiller, der er dygtig i det opbyggende spil.

- Med Mike får vi en spiller, der kan sætte spillet nede bagfra, og det kommer vores offensive spillere sikkert til at nyde godt af. Mike kan det, som vi har manglet tidligere, og jeg har store forventninger til, at han kan hjælpe os med at udvikle spillet, siger Søren Andersen.

Hvor på banen Christian Overby skal spille er et spørgsmålstegn, fordi han i fodboldmæssig forstand er lidt af en schweizerkniv.

- Hvis han ender i forsvaret, så får vi endnu en spillende forsvarsspiller, og hvis han ender på den defensive centrale midtbane, så får vi en spiller, der kan være med til at styre spillet en tak længere fremme. Derudover kommer Christian Overby med en enorm rutine, og han er kendt som en fantastisk gut at have i et omklædningsrum, siger Søren Andersen.

Endelig er det også blevet til en forlængelse med Martin Jensen, der var en af forårets store profiler for Slagelse, da man sikrede en ny sæson i 2. division.

- Jeg er oven ud lykkelig over, at vi har fået forlænget Martin til den kommende sæson. Nu får han oven i købet kvalificeret hjælp i offensiven med Frederik Christensen, Rasmus Tangvig og andre muligheder i opspillet. Det tror jeg, kommer Martin mest til gode af alle, siger Søren Andersen.

Sportschefen var ikke selv til stede ved mandagens stort anlagte præsentation, men han regner med, at der bliver mulighed for at præsentere flere nye ansigter.

- Vi er stadig på jagt efter en målmand, og en højrebenet forsvarsspiller er også noget, vi kigger efter, siger Søren Andersen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?