27. maj 2020
Tue Harrebye (med bolden) afsluttede flittigt i sin debut for Dianalund/Tersløse. Det blev til tre mål fra bagspilleren. Foto: Claus Rasmussen
Tue Harrebye (med bolden) afsluttede flittigt i sin debut for Dianalund/Tersløse. Det blev til tre mål fra bagspilleren. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Det er et underligt spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Det er et underligt spil
Sport Sjællandske - 20. september 2019 kl. 21:39
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis Dianalund/Tersløses træner Dennis Jensen vågner med kradsemærker i skægget lørdag morgen, er det ikke så underligt. For han må have kløet sig godt og grundigt i det for at finde en forklaring på fredagens sæsonpremiere i 3. division mod Roskilde Håndbold 2.

- Det er et underligt spil..., lød den første korte analyse umiddelbart efter slutfløjtet. Og de fleste i Holberg-hallen vil formentlig give ham ret uden de helt store protestser.

Ved pausen var DTH'erne foran med 8-4, og gæsterne havde kun scoret én gang i regulært spil. De tre øvrige scoringer var sat ind på straffekast af Markus Lüthjohan bag velspillende Thomas Lüstermann.

I anden halvleg øgede hjemmeholdet endda til 15-8 med mindre end et kvarter igen, og så skulle de to point jo normalt være hjemme.

Roskilde-spillerne fik dog pludselig lidt mere fart i fødderne, og fire et halvt minut før tid fik de skabt kontakt ved 15-15.

Rutinerede Thomas Larsen udnyttede et straffekast og bragte Dianalund/Tersløse foran 16-15, men Tobias Faurskov brød igennem i den anden ende og udlignede igen.

I sidste minut misbrugte en helt fri Casper Elkjær fra stregen, og så fik Roskilde chancen for at stjæle sejren. Den sidste afslutning strøg dog langt forbi Thomas Lüstsermanns mål.

Og så kunne værterne ånde lettet op - sådan da.

- Til sidste skal vi være glade for, at de ikke scorer, så vi går hjem med nul point, siger Dennis Jensen.

- Jeg havde ikke lige set, at vi kun skulle score ét mål i de sidste 16 minutter. Og det er jo ikke deres 12 mål i anden halvleg, der er problemet. Vi dækker fantastisk op, og der får 25 minutter før, de scorer deres første regulære mål i kampen, siger han.

- Angrebsmæssigt er der noget at arbejde med, men der ligger mange point og venter.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?