23. september 2019
Her fortæller Chris Gillet sine spillere, at de meget gerne må begynde at presse Wolfpacks boldholder lidt mere, og det hjalp ret så meget. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Her fortæller Chris Gillet sine spillere, at de meget gerne må begynde at presse Wolfpacks boldholder lidt mere, og det hjalp ret så meget. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Flyvende Team FOG knuste Wolfpack

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Flyvende Team FOG knuste Wolfpack
Opdateret 09. januar 2019 kl. 09:58
Sport Sjællandske - 08. januar 2019 kl. 21:48
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

108-70 stod der på pointtavlen, da kampen mellem Team FOG og Wolfpack var forbi.

Det siges om en mine, at den enten er boranza eller bonanza. Bonanza bruges som udtryk, hvis minens forekomst af mineraler er økonomisk overskudsgivende, mens minen er en boranza, hvis den ikke indeholder noget af værdi.

Med den viden in mente kan man roligt konstatere, at Team FOG Næstveds indsats i de første 14 minutter af kampen mod Wolfpack var ret meget boranza. Der var i hvert fald ikke overskud på pointtavlen.

Tværtimod virkede Team FOG Næstved-spillerne lidt lade og energiforladte til tydelig frustration for træner Chris Gillet. Nede med 24-27 efter tre minutters spil af andet quarter havde Gillet fået nok af det ørkenvandringsagtige basketball. Han kaldte time out og den blev benyttet til at sparke noget energi i forsvarsspillet, som de næste tre minutter endte med at køre Wolfpack over med en sådan kraft, at de stakkels gæster aldrig fandt ud af, hvad der havde ramt dem.

Der gik så at sige bonanza i den for Team FOG Næstved, der på lidt mere end tre minutter gik fra at være bagud med 20-27 til at være foran med 48-27.

Via aggressivt forsvarsspil fremtvang Team FOG Næstved boldtab på stribe fra et paralyseret Wolfapack-hold. Det imponerende 28-0-run fik en rullestart med otte Team FOG Næstved-point på 23 sekunder. Så var den kamp forbi.