21. september 2019
Alberte Velling blev topscorer med syv mål, da Slagelse vandt en storsejr over med-nedrykkerne fra Dalby. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Alberte Velling blev topscorer med syv mål, da Slagelse vandt en storsejr over med-nedrykkerne fra Dalby. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ulige snigpremiere på kvalifikationsrækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulige snigpremiere på kvalifikationsrækken
Sport Sjællandske - 24. marts 2019 kl. 21:58
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er som regel forskel på top og bund, men der var også klasseforskel, da nummer næstsidst søndag eftermiddag tog imod bundproppen i kvindernes 3. division i håndbold.

Slagelse vandt problemfrit hjemmekampen mod Dalby med 28-13, og dermed fik vestsjællænderne vist, at de går ind til den nye sæson i kvalrækken med de bedste kort på hånden - og de bedste spillere på banen.

- Vi har et klart mål om at være med i toppen i næste sæson og komme hurtigst muligt tilbage til 3. division, siger Slagelses træner Sebastian Hedemand.

Allerede ved pausen var Slagelse foran 15-5 mod et Dalby-hold, der måtte undvære blandt andre bagspilleren Line Brade og stregspilleren Sasja Christensen.

Som sædvanlig gjorde de resterende Dalby-spillere deres bedste og fik reduceret fra 17-7 til 17-10, inden Slagelse gearede op igen.

De sidste tre et halvt minut vandt hjemmeholdet med 5-0 og kunne så synge sejrssang med 28-13 på lystavlen.

- Det var dejligt. Dalby spiller en gang uortodoks og sjov håndbold, som kan være svær at dæmme op for. Man ved aldrig, hvad der sker, men vi dækkede suverænt godt op i første halvleg, siger Sebastian Hedemand.