11. december 2018
Christoffer Thrane har her gjort det til 2-1 i kampen mod Køge Nord og dermed sikret sig rollen som matchvinder. Frederik Christensen lykønsker. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Christoffer Thrane har her gjort det til 2-1 i kampen mod Køge Nord og dermed sikret sig rollen som matchvinder. Frederik Christensen lykønsker. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tredje testsejr i træk til SBI

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tredje testsejr i træk til SBI
Sport SJ - 17. februar 2018 kl. 16:01
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelses tophold i danmarksserien var svært ramt af afbud til lørdagens kamp mod sjællandsserieholdet Køge Nord, men det forhindrede ikke de vestsjællandske divisionsaspiranter i at vinde opgøret med 2-1.

Det så ellers ud til, at Køge Nord havde fat i noget af det rigtige, da Emil Welcher bragte Køge Nord i front efter et flot oplæg fra Sadik Krdzic. På det tidspunkt var man ikke nået til 100, hvis man var begyndt at tælle, da dommeren fløjtede kampen i gang.

100 sekunder var omtrent hvad det tog, før Slagelse havde fået udlignet på et straffe, der blev begået mod Christoffer Thrane efter et tåbeligt boldtab fra Køge Nords forsvar. Det efterfølgende forsøg fra 11-meterpletten konverterede Patrick Andersen sikkert til 1-1.

Christoffer Thrane var tilbage i front hos Slagelse efter endt skiferie med den efterskole, hvor han underviser.

Det pyntede klart på SBI-holdet, og Thrane var også mand for målet til 2-1, da han fangede Rishøj-keeper Niclas Bech et stykke ude af målet. En fin scoring, som dog burde have fået selskab af flere mål fra Thranes fødder. Han tillod sig nemlig at brænde en kæmpe chance lige inden pausen.

Rishøj fik et par skader undervejs, og Slagelse skiftede også lidt ud. Det var med til at sætte sit præg på en halvkedelig anden halvleg, der dog bød på chancer i begge ender. De største muligheder tilfaldt Slagelse, der dog ikke havde den fornødne skarphed. Derfor sluttede opgøret 2-1 til SBI, som dermed har vundet de seneste tre træningskampe over Ringsted, Avarta og Køge Nord i nævnte rækkefølge.