19. maj 2019
Jacob Zøhner prøvede sig af i HØJ, men det gik ikke helt efter planen. Derfor har han taget kontakt til Næstved/Herlufsholm, der rigtig gerne ville have playmakeren. Arkivfoto
Jacob Zøhner prøvede sig af i HØJ, men det gik ikke helt efter planen. Derfor har han taget kontakt til Næstved/Herlufsholm, der rigtig gerne ville have playmakeren. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To talenter til Næstved/Herlufsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To talenter til Næstved/Herlufsholm
Sport SJ - 19. oktober 2018 kl. 06:00
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved/Herlufsholms håndboldmænd i 2. division kan se frem til forstærkning i resten af sæsonen efter tilgang af to store talenter.

- Vi har fået to nye bagspillere i truppen. De kommer med god fysik, et godt håndboldhoved og spilforståelse. De har hver været profiler på deres måde tidligere og det er fint for vores hold at få noget nyt blod ind, siger cheftræner Tomas Laursen.

De to nye er 19-årige Jacob Zøhner og 21-årige Daniel Twisttmann Hansen, der begge senest har spillet i HØJ.

Zøhner er oprindelig fra Esbjerg og har en fortid på Flensburg-Handewitt's håndboldakademi. I sin første sæson som senior var han med hos HK Give i oprykningsspillet til 1. division, hvorefter han skiftede til den sjællandske 1. divisionsklub, HØJ.

Mens Zøhner kan få debut mod Amager 28. oktober, må den anden, Daniel Twisttmann, vente lidt længere.

- Han er blevet skulderopereret og er klar igen omkring 1. november. Så må vi se, hvor klar han er. Han er oprindelig GOG'er og havde senere en halv sæson i TMS Ringsted, hvor han blandt andre spillede på årgang med vores Mathias Bjørn og Jasper Jacobsen. Twisttmann kom til HØJ som førsteårs senior, men gik i stykker. Det sidste halvandet år han så været hjemme i GOG med sin skulderskade, fortæller Tomas Laursen.