18. januar 2019
Troy Franklin og Team FOG Næstved løb ganske enkelt fra Hørsholm, der aldrig fandt sine ben at stå på i Arena Næstved. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Troy Franklin og Team FOG Næstved løb ganske enkelt fra Hørsholm, der aldrig fandt sine ben at stå på i Arena Næstved. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG kørte Hørsholm over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG kørte Hørsholm over
Sport SJ - 18. januar 2018 kl. 23:11
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Team FOG Næstved bragte ny spænding ind i kampen om grundspillets tredjeplads, da man besejrede Hørsholm 79ers med 85-67.

Hørsholm 79ers har været forrygende spillende i denne sæson, men ude mod Team FOG Næstved fik man ikke et ben til jorden.

Efter første halvdel af kampen var stillingen 55-38, og det var der ifølge Hørsholm-træner Rafa Monclova en god forklaring på.

- Vi var slet ikke klar fra start. Det tog alt for lang tid, inden vi kom vi i gang med kampen, og der var Team FOG allerede stukket godt af. Så jeg er meget skuffet over den mentalitet, vi kom ud til kampen med. Den vil ikke vinde os mange kampe, siger Rafa Monclova.

Hørsholm-træneren kunne se sit hold have meget svært ved at trænge igennem til kurven mod et livligt sydsjællandsk forsvar. Kampen havde generelt et højt tempo, som ellers burde passe Hørsholm bedst, men problemet var, de mange point efter var en udløber af boldtab eller sløset forsvar fra Hørsholms side, mens Team FOG flot straffede de småfejl, som gæsterne begik.

I tredje quarter kom Hørsholm meget bedre med, og nu var det pludselig Team FOG Næstved, der halsede efter, men ikke på scoretavlen. Her var det stadig hjemmeholdet, der var førende.

Det så dog ud til at kunne ændres, da kampen blev hektisk mod tredje quarters afslutning. Team FOG Næstved har et par spillere, der føler sig notorisk bortdømt af dommerne. I kampen mod Hørsholm var der måske lidt om snakken. Det er ikke nyt, at dommerlinjen kan svinge meget fra kamp til kamp, men på et tidspunkt blev der nærmest udøvet vold mod hjemmeholdets Mathias Bak Christensen, og dommerne reagerede ikke på bataljen. I stedet valgte man at tildele Næstved-bænken en teknisk fejl på grund af de højlydte protester. Det fik hallen på kogepunktet, og den spirende frustration formåede træner Milan Skobalj i stedet at bruge konstruktivt i forhold til at holde holdet i sejrssporet.

Det betød, at fjerde quarter langt hen ad vejen blot var en formalitet, som kunne nydes af hjemmeholdets spillere.

- Jeg må rose holdet for at dække godt op. Det hele starter altid med godt forsvar, og det leverede vi i dag. Jeg er meget tilfreds med den del, og så er jeg glad for, at vi var i stand til at spille med en lille opstilling på banen. Her vil jeg særligt fremhæve Philip Hertz, der havde godt styr på Hørsholms Matt Bonds, siger Næstved-træner Milan Skobalj, der var begejstret over at holde Hørsholm på 67 point.